-Mabel Deletedmom_110 Ucu bize dokunur. Ayrıca benim askerim lütfen artık başka vatanlar uğruna şehit olmasın.
-Mabel Deletedmom_110 Amin. Ben orada olan zulme üzülmüyor değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ancak benim toprağım, halkım, askerim gözümde daha öncelikli. Olmakta zorunda. Çünkü en ufak bir harekette bütün oklar bize dönebilir. 100. yılını kutlayacağımız cumhuriyetten eminim olmak istemeyiz..
Deletedmom_110 -Mabel Allah korusun yok yanlış anlamadım empati kuruyorum evet öyle bir yanımda değişik of Allahım derman versin yardım etsin inşallah en kızdığım resmen teşvik zorluyorlar ki Arap ülkeleri öncelik olması gerekiyor haksız mıyım
Haticeyns Deletedmom_110 haklısınız biz zaten yeterince başka ülkeler için şehit verdik o babasız kalan yavrular eşsiz kalan kadınlar çocuğunu toprağana veren anneler onların günahı neydi 😢 şehitlerimiz hep gencecik kim bilir ne hayalleri ne emekleri vardı bi asker eşi olarak yazıyorum 😔
Deletedmom_110 Haticeyns ah kuzum asla bende istemiyorum askerim gitmesin şehit olmasın bizimse çoluğumuzu çocuğumuz var bazen yürek dayanmıyor yanlış birşey dediysem helal et hakkını🌺
tatlisert aptall ya Hamas kaçırdığı rehinelere gözü gibi bakarken kendi halkını netanyahunun önüne atmasını kabul edemiyorum. Hep aklımızda kalbimizde oradakiler. Rabbim yardımcılari olsun. Bunu yapanida dahil.olani da kahretsin
Deletedmom_110 Aaayysseee fetih süresi okudum sımdı Allahım sen yardım et cnm ne dicemmmm telefondan okudum annemdeyimmmm kurandannn bulamadım Arapça okuyorum ama çok aktif değil yanlışım da oldu karıştırdım tecvidliii okuyayımmm derken rahat etmedi fazla içim
Aaayysseee Deletedmom_110 olsun canım Rabbim niyetleri bilir kabul eder insaAllah, Allah kabul etsin 🤍
Yasirefeninannesi Deletedmom_110 Suudi Arabistan Amerika kölesi olmuş Allah belalrini verisn onların ah o Kabe onlara çarpsın
Sontvbukucu Deletedmom_110 Araptan dost olmaz tarih boyunca da olmadı. Musluman diye gecinen sozde muslumanlar. Türk olmak ozeldir İslamiyet Türkluk ile sereflendirilmistir. Yakin gecmiste de ortadoguda karisan heryere Türkiye mudahele etmistir bu da ornegidir.
bebitonunannesi_ aptall inanılmaz bombalaniyor , sağ çıkmak mucize o bombardımandan , yüreğim titriyor çocuklar aklıma geldikçe, ya rabbi sen zalimleri helak et,sen müslümanlari Koru 😞
evam15 aptall gazzeye kara harekatı başlatılmış havadan ve denizden yoğun şekilde gazzeyi vuruyor israil şuan