sykrmvrl Hanımlar 20 günlük bebeğim var sütüm az mama ağırlıklı yiyoruz kaç saatte bir cc veriyorsunuz? Veya veriyordunuz 2.5 3 saatte bir 60 cc veriyorum kusuyor acaba çokmu geliyor normalmi?
Hiyelist sykrmvrl iki saatte bir 30 cc vermen gerekiyor. Ama bence daha erken sütün gelir emzirirsen. İki saatte bir her iki memeden 15er dk emzir üstüne mama ver. Zaten sütün artarsa mamayı bırakır yavaş yavaş.
ISILTAN sykrmvrl Kusmasını bilemem tabi ki fakat bana doktor yenidoğan bebeğin 70 cc ye kadar mama içebileceğini söylemişti . 70 üstüne çıkmak istiyorsa o zaman sıkıntı olur demişti . Aklınızda olsun yani :)
selverg sykrmvrl bizde 25 günlük olduk her istediğinde emziriyorum. 2bucuk 3 saatte bir de 45cc mama veriyorum.
sykrmvrl Hiyelist beni emerken hep uyuya kalıyor yorulup ağlama krizine giriyor. 30 cc le doymuyorduk çok ağladı ağzı hep arandı o yüzden yüksektmek zorunda kaldım
ahk_deniz sykrmvrl benim oğlum da 20 günlük bende 60cc yapıyorum ilk meme verip sonra mama veriyorum hepsini icemiyor ama doğduğundan emin oluyorum sende ilk göğsünü ver bendce
Asasu 25 günlük bebeğime doktor 70-90 cc arası verebilirsin bundan sonra dedi. Sütüm yetersiz geliyor doymuyor
isufumveben sykrmvrl biz 4 günlükken doktora gitmiştik doktor 50 60 cc verebilirsin dedi 30 az gelir fazlasını kusar dedi
Abaegrk sykrmvrl benim bebiş de sadece ilk iki hafta 30 cc içti sonra 60 cc ye çıkmıştık ama hiç kusmadi.