Ervabk Hala ana ögünü mama arada normal yemek yediriyorum meyve pürelerinden yediriyorum. Bi yasinda bebek kac ana kac ana ögün yemeli? Bu konuda biraz tecrübesizim yardimci olurmusunuz mesela neler yemeli
Serapsfb Ervabk 1 yasinda bebegin ana ogunu artik mama olmamali benim ikizlerim 15 aylik 11.aydan itibaren sabah kahvalti ara ogun meyve oglen corba ara ogun yine ya meyve ya kek vs aksam yemegi gece yatarken de mama
Hadianne Ervabk ana öğünü artık mama değil canım 3 ana 2 ara öğün olmalı 9 aydan itibaren bebeğin artık ek gıda ile doymali
gokceokur Ervabk sabah kahvaltı öğlen yemeği ve akşam yemeği.1 ara öğün yeterli bebek isterse tabi meyve tabağı olabilir.
Ervabk Serapsfb evet olmamali ama sanki mama icmeyince doymuyo hissim yüzünden vazgecemedim🫠 yoksa ne versem güzel yiyor cigneyebiliyorda Yarindan itibaren böyle deniyim bi
Ervabk Hadianne evet biz ek gidaya ozamanki kilomuz yüzünden doktor izniyle 5.ayimizda baslamistik ama tek tük veriyodum mama disinda Suan mamayi azaltmam gerekiyor da doymuyor saniyorum 😅🫠
Hadianne Ervabk doyar canım doyar merak etme zaten doymasalar bir şekilde belli ederler çokta küçük değiller artık benim oğlum acıkınca mama diye ortalığı inletiyor 😂😂 bide 3 ana 2 ara yapinca zaten bu çocuk ne kadar çok şey yiyo diyorum 😂😂😂