papatyakokulum_ Allah sizden de razı olsun benim oğlum 15 aylıktı tutunup kalkmayı beceremiyordu sonra Instagram da bi fizyoterapist bana sma olabilir dedi çok korktuk hemen nörolojiye gittik vs öyle birşey düşünmediklerini söylediler ama yine de test yapıldı daha sonra ben duramadım fizyoterapist araştırdım götürdüm bi ay kadar hafta da bi ders aldı ama yürümesi için değil emeklemesi diz üstünde durması tutunup kalkması içindi 1 ayın sonunda az biraz emeklemeye başladı fizyoterapist gerek duymadı bıraktık daha sonra kendiliğinden tutunup kalkmaları düzeldi sıralamaya başladı ama bi türlü yürümüyordu bi gün çok tuvaletim geldi salona yere oturttum kendi kalmayı hiç sevmez bi baktım geliyor o gün cesaret geldi sonra koltuktan koltuğa gitti en son baya gitti yani tamamen kendi yaptı yürüme işini ne yapsam diye hep düşündüm ama malesef ben ne yaparsam yapayım olmadı vakti varmış demek ki bi gün sizin bebeğinize de cesaret gelecek şaşıracaksınız hiç üzülmeyin inanın tam olarak böyle bir anda oluyo