oykuxcgla Kızım 2 yaşında Möllers balık yağı kullanacağım, haftada kaç kez kaç ölçek veriliyor bilenler yazabilir mii?
Nanem123 oykuxcgla benim oğlumda 3 yaş geçen seneden beri veriyorum 3 ve 4 yaş arası 2,5 ml demişti doktorumuz 2 yaşındayken tatlı kaşığı ile veriyordum yine doktor önerisiyle
oykuxcgla Asym33 teşekkür ederim bebeğim balık yiyen seven bir bebek fakat her hafta yiyemeyebiliyor bazen, ek takviye olarak aldım bunu yiyemediği haftada 3 versem yeterli gelir mi acaba
Asym33 oykuxcgla Aynı şekilde bizimde seviyor ama doktorlar haftada iki kez yemesini istiyor ama her zaman yapilmiyor malesefki yediği zaman ona göre veriyorum bende balık yağını
oykuxcgla Nanem123 doktor önerisiyse ben de o şekil verebilirim o zaman :) ben eczacıya sorduğumda bir ölçek dedi açıp baktığımda ölçekte 2.5 ml 5 ml 10 ml falan yazıyordu hangisini vereceğim ben kafam gitti bir sorayım dedim o yüzden 😂teşekkür ederim
Nanem123 oykuxcgla bende 2,5 ml vermiyorum 5 ml yani bir ölçek veriyorum onuda sordum sıkıntı olmaz dedi