Esssa4161 Uffu kesinlikle kantaron yağı.Hiçbir ilaç kullanmadım.doğduğundan beri az kızarsın sürerim hemen geçiriyo.Hiç pişik sorunumuz olmadı
Dryaanr Uffu zeytinyağı, sudocrem, kantaron yağı da kullanabilirsin ayrı ayrı karıştırmadan kullan yalnız
Asym33 Esssa4161 Kimi bebekte kantoron yağı iyi gelmiyor canım bizimde ilk oldugunda ilk işim kantoron yağı surmustum gece sabah bı baktım derisi soyulmuş kanlanmisti daha kötü yapmıştı
bombacimulayim Babybiotics. Sadece pişik değil her türlü yara ve enfeksiyona anında etki ediyor. Türkiye’de olmaması can sıkıcı. Ben Amerika’dan birine getirtiyorum senede bir şişe yetiyor
Kubkub12 Bende direkt bepantol kullanıyorum doğduğundan beri havalandırın bir kaç dk süre sonrasında bezini bağlayın geçmiş olsun 💐
Ranataa Weleda pişik kremi anında etki yapıyor evet. Gerçekten çok memnun kaldım pahalı ama acil durumlarda kurtarıcı
DenizinAnnessii Normalde hafif kizariklik gördüğümde sudakrem sürüyorum ama daha kötü durumdaysa arko krem sürüyorum anında etki ediyor bize
Meri06_ Uffu sudocrem ins ismini dogru yazmisimdir kremimin 😁 eşim arastirmis almisti hamileyken bi yeri kizarsin surerim ertesi gune birseyi kalmaz ama guzel yogurt gibi surceksin 1 2 gun