Bugleminannesi28 el1zanbebek kız bebeği bu saatte sabaha kadar yatan var mı helal sjsjsjjs benim bebem 22.00 da yatıyor sabah 8.30 ta kalkıyor
el1zanbebek Bugleminannesi28 önceden benimde öyleydi şuan değişti uyku saati bu saatlerde uyuyor gece 472284 kere kalkıyor sonrada sabah 7 7 30 da ayağa dikiyor beni 😆
B1elf Bugleminannesi28 ne saçma yorumun ya 😂 çocuğun 22.00 de yatiyormus sabah 8.30 da uyaniyormus 20.00 da yatan bebekte 6 6.30 da uyanır sizin için sabah saat 8 de mi başlıyor komik olmuş beni güldürdün 😂 benim bebelerim 5 de kalkıyor seninkinin kalktığı saatte bizim için öğlen 😂
gulsun-36 Bugleminannesi28 el1zanbebek 8 de yatıyor gece 2 ve ya 3 kez besliyorum sabah 7 - 7.30 da kalkıyor gece gazı olursa sadece uyanır mızıklar onun dışında çok şükür iyi eski düzenimize döndük 4 ay atağı mahvetmişti ☺️☺️
Aysema01 Of offf uyku hassas noktam gece on kez uyanır. Sabah da 6 da tamamen uyanıyor ama asla bu saatte de uyumaz. 10 veya 9.30 arası uyuyor
Mustafayigitvebeytugannesi Aysema01 aynii durumdayiz kaç aylık benimki 6.5 aylık oldu. Gece de daha 3 sefer uyanıyor.
witcher Aslininannesi Kız o saatte uyanıp napıyorsunuz 😨 17 aylık bebeğim allahtan hiç o saatte kalkmazı en erken 7de kalktıgı olmuştur ama genelde 9 10 gibi uyanır
CmreKSidar el1zanbebek 7’de uyudu gece elli kere uyanır sabah 5.30 yada 6.30 arası tamamen kalkar bu arada geç yatsa da bu saatte uyanıyor
el1zanbebek Cennetinsusu benimkide ya ama emmek için değil sebeb ne anlamıyorum sık sık uyanıyor bu aralar:(
Justmm el1zanbebek yapıyor ama 40 dk falan kısa kısa. 4,5 aylık. Evet hele o saatte bi tatlı uyku çöküyor ki insana 😅
Eda6714 el1zanbebek büyük kızım 22 aylık küçük kızım 7 aylık olcak ikisinin akşam uykusunu aynı anda yapıyorum
gurbetcimami el1zanbebek benim 3 buçuk yaşında kızım birde 10 aylık oğlum var ikisinide 8 de yatırıyorum kızım ana okuluna gitmediği günler sabah 8-9a kadar yatır ama oğum 6-6.30 gibi kalkar