tazebiirannee Oğlum 19 aylık yenidoğan zamanından beri hep molfix kullandım ama artık eski kalitesi yok çok kötü inceltmişler falan başka markaya geçmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz sızdırmayan bi bez var mıdır? 😌
tazebiirannee Berilsmom13 sleepy kalıpları büyük diyolar doğru mu ? Ben molfixte 6 kullanıyorum sleepy de kaç kullanmam lazım
tazebiirannee tazeanne___ içi beyaz mı yoksa diğerleri gibi mavi kalın mı 😵💫 yenilerin içi beyazdı çok inceydi çok kötü
Aslininannesi tazebiirannee merhaba biz de Molfix kullanıyoruz içleri maviydi şimdi aldığım paketin içi beyaz ve kızım çok fena pişik oldu. Acaba siz de kullandiniz mi pişik yaptı mi?
tazeanne___ tazebiirannee içi beyaz ama yeni molfixle uzaktan yakından alakası yok ince değil bez gerçekten güzel bir bez oğlumun cildi çok hassas iz veya pişik yapmadı gerçekten denemeni tavsiye ederim ayrıyetten bel destekli bel kısmı lastikli kaç aydır kullanıyorum hiç kakası taşmadı
incimira Sleepy pişik ve enfeksiyon yapıyor genelde memnun değiller kullanım süresi çok az hemen doluyor bez bir de içindeki pamukçuklar orantısız dağılıp orta kısma birikiyor molfix pure and soft en iyisi
tazebiirannee incimira molfix mavi paket kullandım hep çok memnundum kalındı güzeldi ama pure and soft ince mi ?
incimira tazebiirannee ya çok kalın olduğu söylenemez ama gerçekten çok emici ben yeni molfixtende çok memnunum yumuşacık içi çok rahat
tazebiirannee Aslininannesi evet yaptı. Ben genelde trendyoldan toplu alırdım geçen ay bez yetmeyince marketten aldım ve beğenmedim şimdi de eski bezleri bitiyo o yüzden tekrar güvenip molfix alamıyorum ☹️☹️
Aslininannesi tazebiirannee ben ilk zamanlar denemek icin almıştım. Molfixte 2 kullanırken sleepy 3 kullanmıştık
Aslininannesi tazebiirannee yaa biz de öyle stoklar bitince aldık da Allah’tan bu kez toplu almamışım. Başka bez bakacağız o halde ☹️