civcivoz Kizlar bebeğim 9gunluk sarılığı 15,5 çıktı. 17de fototerapiye alırız dedi doktor, ama burda sarılık konularını okuduğumda bazı anneler bebekleriyle beraber kalmışlar fototerapi için bazılarınin sadece bebeği kalmis bu neye göre belirleniyor?
Tekbenimsucumguzelolmakdemi civcivoz benim oğlum 5 gğnlükken sarılığı 21 çıkmıştı acilen kğveze aldılar bende yanında kalmıştım hatta annelere kalacak bir oda bile vermediler iki gece üç gün kğvezin karşısında sandalyedeydim o şekilde uyuyordum hayatımın en berbat günleriydi. Ama yine çok şükürki beni evladımdan ayrı koymadılar. İnşallah sende yanında olursun bebeğinin çok geçmiş olsun bol bol emzir acıkmasını bekleme ki biran önce çıksın küvezden
emreozdemir civcivoz bebeğin durumuna göre, değer sınırlarda gibiyse 1.-2. Düzey yoğun bakım olarak geçer anneli yoğun bakımdır Ve4. Düzey bebeğin durumu daha kritik ise anneli olmaz
feridetuna civcivoz Biz de 17,13 sarılıkla bir gece bebeğimden ayrı kaldık. Ben sütümü sağıp sağıp götürdüm. Yanına sadece bir kere emzirmek için aldılar. Fototerapi sonrası 10′a düştü ama şimdi tekrar yükseliyor. Şu an 14 oldu değeri. İnşallah bir gece daha ayrı kalmayız.😓Rabbim tüm yavrularımıza sağlık, sıhhat versin.
civcivoz ayseaksoy siz mi talep ettiniz acaba nasıl oluyor? Gorumcemin kızı da sarılık için yattı ama onda sadece bebeği almışlardı
ilknurrh civcivoz Bizde 17.5 değerle yattık bebeğim ile birlikte yattık hastaneden hastaneye değişiyor birlikte yatıp yada sadece bebeği almaları bazı hastanelerde bebek ile anne yatıyor bazı hastanelerde sadece bebeği alıyorlar
ayseaksoy civcivoz doktorum bana bebeğin yanında olacak dedi tabi ki bende öyle istedim ama ayrı yatırdıklarım da var dedi, o an çok duygusaldım belki de ondan yanıma verdi 🥲