Milanbebek Yıldım artık gerçekten 2 ay 10 günlüğüz bebeğimi gündüz uyutuyorum uykuya çok çabuk dalıyor hatta Fakat yatağına yatırdıktan 15 dk sonra uyanıyor Bu nedendir Nasıl çözülür Başına gelen varmı nolur yardım tecrübeli anneler
suzannn Milanbebek benimde aynıydı kv birgun yüzüstü yatiralim deneyelim dedi valla 3 saatten fazla uyudu. Yatiris o yatiris hep yüzüstü yatar gaz sancısına iyi geliyor ve mora refleksi olmuyor
elif949494 Milanbebek benimkide öyle ya 2 aylık gündüz uyuyor güzel yatağında uyanıyor geceleri zaten uyumuyor totosuna pispis yapıyorum tekrar dalıyor ama 10 dk sürmüyor uyanıyor
Beyzanurkuzu_ Milanbebek ilk 4 ay sadece 10 fk uyuyordu ne yemek yiyebiliyordum ne duş alabiliyordum ne kendime vakit ayırabiliyordum. Geçiyor düzeliyor genelde gaz sancılarından ve anne kokusu temas isteklerinden kaynaklanıyor sabredin geçecek 🥹
denizbet suzannn 2 aylık bebeği sadece yanında durduğunuzda yüzüstü yatırın ded bizim doktorumuz. Yani onu yatağında bırakıp gidemezdim ben anne başka işine bakamaz o zaman🤷🏻♀️
suzannn Milanbebek asla kalkmadı açıkmistir diye ben kaldırdım 😁 hep yüzüstü yatıyor artık gazı falan gelince güzelce çıkartıp uyumaya devam ediyor geceleri kesintisiz 5-6 saat uyuyor
suzannn denizbet valla ben yatırıyorum tabiki herkesin kendi tercihi benim kızım kafasını çok güzel çeviriyor
minnik Milanbebek yatağa bırakırken önce bacaklarını sonra kafasını bırakın. Uyanırsa sağa döndürüp pış pış vurun sırtına yavaş yavaş vurarak düzeltin düzelttikten sonra da bir dk kadar elinizi göğsüne koyun. Bunu video da izlemiştim ben fayda gördüm bir deneyin, umarım görürsünüz
shibalba Milanbebek bizde 2 ay 9 günlüğüz , durum tamamen ayni Kucağımda uyusun bari diyorum, onda bile tavşan uykusu