Selamben_ Emdikten sonra dilini cikariyor ağzının içinde yalaniyor gibi yapıyor ara da da yapıyor.dogaldan beri boyle . 2 ayda bi kilo aldık toplamda doktorumz iyi dedi ama ac mi acaba,diye dsnyorm sizin bebeklerde ağız hareketleri yapıyor mu
denizbet Benimki de yapıyor hatta elini öyle bir emiyor ki cuk cuk diye. Doymuyor diye endişeleniyordum doktor pna kanmayın kilo alımı iyi dedi. Ama verince de tekrar emiyor bilmiyorum. Bazen mama verdik hiç istemesem de ama artık vermeyi düşünmüyorum. Sadece açlıktan değil duygusal olarak da meme istiyor olabilir.
Milanbebek Valla benim bebeğim beni görünce sesimi duyunca otomatiğe bağlamış gibi aranıyor. Maşallah diyelim ama biraz da duygusal ihtiyaçtan dolayı açlıktan değil de Çünkü ben aç diye veriyordum memeyi hep sonra kusuyordu
Ea_annesi Buyuk cogunlugu oyle bence bizde öyleydik keşif yerleri ağız oldgu için şimdi hep aranyrlr biraz gcnce elleri basta olmak üzere herseyı agzna sokcsklr ve cevren ac bu ac dıye gezcek aldanma😃doktormzu dinlyrz bizde benmki kac aylk oldu ne istdgni bilyor haladha ac bu diyen cıkıyor ya da tokken aranyr veryorm kusyor doydgnu bilmiyor ama buyudkce bıraz bu durum azalıyor 6 aylgz