Canmete boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik başladı doktor. 3 ay 22 günlük daha .. Ateşi de var malesef :( başına gelen oldu mu nasıl çabucak toparlarız o kadar huzursuz ki lütfen bir şey söyleyin
Iremylcnkya07 Canmete 5 gün antibiyotik vermen lazım ekstra bileye gerek yok geçiyor 5 güne benim kızımda oldu 4. Oluşu bu yani 3 4 saat arayla calpol ya da dolven veriyorum ben ateşi çoksa gereğinden fazlaysa ılık suya sokuyorum
Karansmmom Canmete çok dikkat edin, ilacını saati saatine verin, burnuna sürekli yıkama yapın temiz tutun. Küçük olduğu için ciğerlere inmesi daha kolay oluyor. Geçmiş olsun💐
Canmete Iremylcnkya07 vereceğim akşam başlayayım diyorum :( günde iki kere dedi çünkü . Akşam nasıl uyuyacak tüm gün uyuyamadı burun hırıltısından temizliyorum da burnunu onu kaç saat arayla yapayım
Iremylcnkya07 Canmete sabah akşam yarım ölçek ver burnu tıkalıysa yanına soğanı yarım böl karanfil sapla 5 10 tane burnunu yıkayabilirsin fizyolojikle aç sürekli burnuna sık bekle 3 4 dk burnunu ov teler teker açılsın burnu çok tıkanırsa aç
Karansmmom Canmete günde 8 defa yıkama yapabilirsin demişti Dr bana. Aradada aspiratör ile cekebilirsin rahatlamasi için. Eğer hava makinaniz varsa serum fizyolojik sıkıp burnuna tutabilirsiniz oda rahatlatır.
Canmete Iremylcnkya07 bir çay kaşığı mı ediyor yarım ölçek .. burnunu 2 3 saatte bir temizliyoruz ama çok mı sık:( daha mı az yapayım
Iremylcnkya07 Canmete 1 çay kaşığını tamamen doldurma yarın olcak şekilde ver yani küçük çünkü bebeğin ateş düşürücüyü de 3 4 saat aralıklarla ver burnunu da ben açıkçası tıkandıkça açıyordum hemde yıkama yapıyordum sürekli aç açma denmedi bana tıkanınca açtım ama daha çok uykuya geçişte yapıyodum ben
1woramy Ya benim bebegımınde burnu tıkalı ama ben nasıl açılır bılmıyorum korkuyorum boğazına kaçar diye nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Canmete 1woramy şırıngaya çekiyorum izotonik suyu 5 ml.. yan yatırıp üstteki burun deliğine sıkıyorum sonra diğer yana sıkıp ters çevirip sırtına vuruyorum