capresecake Belim incecik ama basenlerim ve göbeğim var ne yapacağım arkadaşlar çok da yemiyorum kilo da veriyorum ama bu basen ve göbek gitmiyor ne yapmalıyım 1-2 ayda nasıl kurtulurum bunlardan
ArvenMom capresecake 1 2 ay da imkansızı istiyorsun canım zaman gerekli yağların ödemlerin gitmesi için sağlıklı beslenme ve spor şart bunlar için ama süre 1 2 ay olamaz
Emily37 capresecake basenleri kocaman olan ben.sadece çözümü sporda buldum bacım.hergün ya yürüdüm yada evde spor yaptım.platese gittim ve spor salonuna gidiyorum.hamilelikte gene basenlerim büyüdü ve spor yapıyorum hergün incelmeye başladılar.120 cm’den 88 cm düşürmüştüm hamileliğime kadar şuan da 95cm
Beyninizikullanmakucretsizdir capresecake Chloe Ting egzersizleri var ben bir ara yaptım baya faydasını gördüm
birkatre capresecake bacaklarınızda selülit sandığınız dalgalı bir görünüm var mı? Eğer varsa lipödem’i duydunuz mu bilmiyorum instagramda lipödemle hayat sayfası var bir inceleyin isterseniz size uyuyor mu
Neeen-var-kuzum burada bekleyim bel ölçüm 68 basenlerim 109 o kadar fark var siz düşünün ne yaptıysam gitmiyor 🙄