aptall Daha önce böyle ödeme yapmadım kızlar ondan bilmiyorum bi takım aldım ödemeyi havale eft olarak yapcam ama nasıl ürün geldikten sonra mı ibana yollayacam yoksa siparişi tamamladıktan sonra mı bilgi verir misiniz
Kitapkokusu aptall Alacağınız şeyin siparişini alıyolar sizde ücretini direkt verilen ibana yolluyorsunuz sonra kargo işlemleri. Dikkat edin ama ibana gönderdiğiniz parayı bir daha geri alamazsınız bu yüzden alışveriş yapacağınız siteleri araştırın.
E_Defne aptall seffaf korgı ile kapıda ödeme isteyebilrsib ama tavsiyem instagram profilde resmi site adresi yoksa yani siteye girip üye olduktan sonra spetten alısverisi tamamlamadıysanız güvenmeyin.
Melis1706 aptall havale ayni bankadan ayni bankaya,eft ayri bankalar arasi para aktarimi.once odeme yapilip sonra urun gelir guvenmediginiz sitelere bence sirf ucuz diye para kaptirmayin derim
Mamaaaaa Genelde sipariş verince para gönderiliyor sonra ürün kargolaniyor guvenmiyorsaniz almanızı tavsiye etmem güvenilir sayfaysa sıkıntı yok
kizlarimbenimherseyim Ben o siteyi hiç duymadım pazarium var moda selvim sefa Merve var buralara bak tanımadığın yerden verme
kizlarimbenimherseyim Birde hakkında kısmı var oraya tıkla isim degistirmis mi bak degistirdiyse sıkıntılı demektir