Sevda__ emine272706 Maalesef bende aynı durumdayım 3 buçuk aylık kızım mamada veriyordum sütüm yeterli değildi şimdi biberon tutmuyor memede çok az tutuyor dün sadece meme vermeye çalıştım sadece bir bez ıslatmıştı çok azdı 😢
emine272706 Sevda__ doğum tarihiniz ne zamandi. Allah yardımcımız olsun inan ki yaşayan biliyor geçer bir an önce 🥺
Sevda__ emine272706 Bebekler için sakinleştirici müzik var bugün keşfettim bebeğim memeyi ağzına verdiğim gibi ağlıyordu müzik ona iyi geldi gerçekten oldu sizde deneyin🥲
kucuktirtil emine272706 biz mama+meme şeklinde gidiyorduk ve bi anda mamadan tiksindi.Verdiğim zaman ağzında bekletip geri çıkarıyor.Bi kaç gündür de zorla emiyor beni.sürekli ağlayarak itiyor elleriyle.sizin gibi gezerek verdim arada alıyor ama genelde beni reddediyor.
kucuktirtil emine272706 aç ve emmemek için direniyor.akşam 9 oldu mu ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor ve emmek istemiyor.kendimi o ağlarken çok çaresiz hissediyorum
Gnll12 emine272706 ağzında pamukçuk olabilir, süt alerjisi olabilir yada diş sancıları başlamış olabilir, benim bebeğimin süt alerjisi vardı ve meme reddi vardı doktor ondan demişti
DiDoCe emine272706 Her defasında teklif edip biberonla memeye süt damlatıp emzirmeye çalışırsan bir şekilde alışır o uğraşırsan olur 👍