Defnem_ 8 aylık kızım geceleri 40 kere uyanıyo hiç abartmıyorum yemin ederim 3 aydır böyle yarım saatte bir uyanıyo deliricem artk perişan oldum meme istiyo sürekli göğsüm yara oldu gene acıyo emzik almıyo aç değil zaten mama veriyorum boş memeyi emicem diye ugraşıyo 2 saat deliksiz uyumuyo asla geçicek bu günler biliyorum ama şuan okadar çok zorlanıyorum ki niye sürekli meme istiyor 😢😢😢😢😢😢😢
Rabiaustkt Defnem_ belkide başka bir derdi vardır. Öncelikle bir yeri ağrıyor olabilir. Calpol verin yada rezene. Birde kansizliktan dolayı uykuya zor dalma oluyor o olabilir. Ayrıca bir tavsiye uyku çayı. Muzun uçlarını kesin iyice yıkayın suya koyun ve kabuğuyla birlikte kaynatın suyunuda çocuğunuza icirin. Çok işe yariyor
noo_catan Defnem_ 19 Günlük oldu kızım bu şekilde bizimkide, gazı olduğunda yadq başka bi derdi memede sakinleşmek ister bebekler, öyle bişey olabilir belki, Allah kolaylık versin 🙏
Anastasya Defnem_ 8 aylık kızımda öyle yarım saatte bir uyanır gündüz uyku yok zaten ama akşamları yanımda uyutuyorum sabaha kadar deliksiz yatıyor ben olmayınca sık sık kalkıyor zamanla düzelmeyi bekliyoruz
Defnem_ Rabiaustkt bazı geceler calpol verdim işe yaramadı ağrısı olsa gündüz yada akşamda olmazmı bide 3 aydır böyle 3 aydır ağrısı olamaz herhalde her ay kontrole gidiyoruz
Defnem_ noo_catan seninki normal canım mutlaka gazı vardır bizim gaz sorunumuz bitti çok şükür 8 aylık oldu
Rose21 Defnem_ benim 11 aylık 40 defa uyanıyorum dogdugundandir. Bize ihtiyacı var. Illa meme emmek için mi uyanır hayır. Sizin kokunuzu ister veya memede iken güven duyar sakinleşir. Bence bu durumdan üşenmeyin ve ne zaman isterse emzirin zor olsa bile!
Defnem_ Rose21 her istediğinde emziriyorum ama inanın yara oldu artık ve 3 aydır böyleyiz koskoca 3 aydır gece asla uyumuyo
Pinkbery Defnem_ diş dönemindedir. Birde memeye alısmıstır o sebeple uyanır. Gündüz uykuları nasıl? Gündüz verimli uyumayan bebek gece sürekli uyanır cunku. Su verin uyanınca. Sizi emzik niyetine kullanıyor anladığım kadarıyla. Meme agzından cıktıkca uyanıyor. Emzik hicmi kabul etmedi
Defnem_ Pinkbery gündüzleri deliksiz 3 bazen 4 saat uyuyor gündüz sorun yok ama gece asla uyumuyo yani istedikçe emziriyorum ama işkence gibi oldu artık mememi emmiyo bile ağzında tutuyo öyle uyuyo uyudu diyorum biraz çekiliyorum 10 dk snra tekrar ağlıyo emzik hiç almadı doğduğundan beri
Pinkbery Defnem_ gündüz uykularını kısaltın o halde. 3-4 saat fazla gibi geldi bana. Enfazla 2 saat uyurdu benim kızım o ayda. Belki uykusunu iyi aldığı icin gece dalmakta zorlanıyordur.🤷 Ama sakın cocuga ilac vermeyin gozunuzu seveyim 😃
Benimoykum Defnem_ diş sıkıntısı var ise o huzursuz edebilir eline soğuk kaşıyıcı verin gün içinde mutlaka rahatlatsın
Defnem_ Benimoykum hep veriyorum bide bişey sorcam 3 aydır böyle ne zaman çıkcak bu dişler diş sıkıntısı 3 ay önceden başlarmı
Benimoykum Defnem_ bazen oluyor canım uzun süte 3. Ayda başlamıştı ilk diş belirtisi 6. Ayda anca çıkmıştı daha sonrA biraz daha kolay çıkıyor ama üst dişi 2 ayda anca çıkmıştı pataladıktan sonrA
Simay_Asel Nası iyi anlıyorum siziii benm kızımda 10aylık oldu bnde3aydır aynı problemi yaşıyorum ama tek farkımız bizimki mama içiyo yatarken ne içerse gece asla yemiyo ama gece 5dk 10dkda bir uyanıyo oraya buraya dönüyo ben tabi 3aydır pert her uyandığında ayagıma alıp sallıyorum ööyylee sabahlıyoruz kızım uykusunu almış gibi dinç bn malesef hızına yetişemeyen yorgun bitkin bi anne😞 off bnde napıcam hiiç bilmiyorum rezene anason denemediğim bişe kalmadı hepsi nafilee😩