BusramBalaban Benim kızım baba baba dede mama meme gell çok güzel bilinçli söylüyor ama asla anne demiyor zamanla der tabiki kıskanmam veya zorlama asla yapmıyorum ama sizde durumlar ne merak ettim sizin bebekleriniz ne zaman anne dedi
dunyammm BusramBalaban benim kızımda 12 aylık baba dede mama meme memm (benim ) bu kelimeleri bilinçli söylüyor anne demiyor anne diyorum babam diyor 🫤 ben kıskanıyorummmm
durununannitoskosu BusramBalaban Babası sürekli size annesi diye seslensin bu şekilde alışır diye düşünüyorum
sevvgi BusramBalaban evde anne kelimesini geçirin, mesela aa anne geldi, hadi anneye gel, anneye bak vs.. yardımcı olcaktır.
Zlnmst BusramBalaban bizde aynıyıııız 😂 her şeyi söylüyor anne dışında baba mama nene dede meme bebii pisipisi havhav karga hepsi var bi anne yok anne de diyince öylece suratıma bakıyo 😂mesela babası eline bişey verip anneye götür dediğinde getiriyo ama anne yok yani çoook sıkıştığı zaman anii dedi 1-2 kere ama sonra hiç söylemedi
BusramBalaban Eninde sonunda anne diyecekler aslında ama gün boyu benımle olmasına rağmen hep baba babam demesi insan ben nerde yanlış yapıyorum acaba neden anne demiyor diye düşünür oldum