beratelifnr Enise0505 evet aldı doğuma onda yanına girdiği için oda benden doğum hediyesi istiyo bende ona alacam 😂
58prens Enise0505 kolye ve yüzük aldiben beğendim aldım,şimdi de 50gr bilezik yapacağız canı sağ olsun yinede olmasa da olur du düşünmesi yeter..
bunemeselaa Enise0505 bugün eşimin doğum günü daha demin kutladık Playstation 5 aldım 🌺 pasta yaptım bide kocam da kocam diye 🤣🤣oda bana doğum günümden önce iPhone aldı günüm boş geçmesin diye ayakkabı almıştı birde 🌺
Winnithepooh bunemeselaa merhaba ne kadar a aldınız acaba ve ben hiç anlamam model de 7 çıkmış sanırım ama 5 Lee uygunmuş eşimde istyorda söylüyordu güzel bişey mi ve uygun fiyat mi acaba
irmarose Enise0505 hiç bir şey almadı canım kocam 😁 kızım 10 aylık oldu hep alıcak bir gün la la la 😂😂😂
tarcinnn Enise0505 bi bilezik aldı istediğimi alayım diye tabi ben hayatta bozmam bilezik huyumu bilir 😂 bir de Dyson airwrap aldı istediğimi bildiğinden ☺️
Alyanrcn @"Enise0505 abi bu alanların durumu nasıl merak ettim bizim evimiz var eşimin dükkanı var ama birşey almadı bana yazıklar olsun ya
Ela3424 Enise0505 dyson V15 istiyorum onu da alacak ama o ayrı bilezik alır ne zaman alırsa artık üst üste hepsini nasıl alsın herşey ateş pahası canı sağolsun eşimin ☺️☺️