Raziye-oz Merhabalar bebeğimin burnu sürekli tıkanıyor ve doktor ne kadar tıkanıyorsa temizle dedi bu sabah temizlerken bir burun deliğinden hafif kanlı akıntı geldi normal mi sizce bu
Asel_aygn Raziye-oz enjektörün ucu tahriş etmiş olabilir silikon uçlar satılıyor onlardan edinmenizi tavsiye ederim çok kullanışlı ve yıkama işlemi daha doğru yapılıyor boşluk kalmıyor burun yanlarinda hepsi diğer burun deliğinden çıkıyor suyun
-Kuzika- Asel_aygn ne kullaniyorsunuz burun avmak icin nasil yapiyorsunuz ben beceremiyorum bir turlu yutuyor hepsini
Raziye-oz Daha yumuşak olan uçlardan mı bahsediyorsunuz ilkinde onları kullanıyordum zaten farketmez diye başka marka aldım ve sert biraz uç sanırım tahriş oldu hastaneye gideceğim bir durum yok değil mi Asel_aygn
Asel_aygn -Kuzika- 5 ml lik enjektör ve ucuna takılan silikon uçla yapıyorum 2.5 ml serum fizyolojik alıyorum bebeği yan çevirip yukarıda kalan burun kanadına sıkıyorum diğer burundan çıkıyor sonra aynı işlemi diğer burna çok pratik oluyor ve bebişin canıda acımıyor
Asel_aygn Raziye-oz devam ederse yine bı Dr a gösterin. Ama bir seferlik biseyse tahriş oldugundandır gerek yok ben hepsi buradadan ekstra uc aldım onu kullanıyorum