Buse-grnkumru Merhaba sevgili anneler bebeğim 5.5 aylık ve alnındaki tüyler henüz dökülmedi. İnternette en geç 4 aya kadar döküleceği yazıyor. En yakın zamanda doktora danışacağım ama var mı aynı durumu yaşayanlar?
Ceys Buse-grnkumru Şimdi bende böyle post açan var mı diye bakıyordum 😂 biz 8 aylık olduk hala duruyor azaldı ama bitmedi 🥺
beyzacmvrc Buse-grnkumru kızım 5 aylık olcak 4 gün sonra bizimde duruyor daha hatta kulaklarında falan da var
Buse-grnkumru Ceys anne sütüyle silin yazıyor bir yerde ama cesaret edemedim ya kılları daha çok beslerse diye😂 bebekten bebeğe değişiyor demek ki dökülme zamanı🙂
Katarss Ceys döküldü mü alın tüyleri 9+3 günlüğüz olduğu gibi duruyor her yeri döküldü bi alnı kaldı inatçı dökülmüyot
Buse-grnkumru beyzacmvrc inşallah dökülür en yakın zamanda🙂 hormonal bir bozukluk olmasından korktum açıkçası bugün gideceğiz doktora kontrol için sizi de bilgilendiririm
Ceys Katarss İlk zamanlardaki gibi dikkat çekmiyor baya azaldı ama tamamen döküldü diyemem. Ama dediğim gibi göze batacak sekilde değil büyüdükçe alnı genisledikce azalır deniliyor bakalım. Bir de benim kızım bitter cikolata onunda etkisi olabilir yani baya esmer 😂
Katarss Ceys kaçıncı ayda azalmaya başladı peki ay umarım biZimkide azalır ve dikkat çekmez şuan dikkat çekiyor çünkü
Ceys Katarss Fotoğraflara baktım da 5. Aylarda yine 6. Aya nazaran daha çok belli oluyor. Sanırım 6 dan sonra azalmış orta kısımda azalmış ama kaşın bitiminin olduğu taraflarda yine var öyle görünüyor.Suan da saçları uzadığı için öyle gözle görünür bir şey yok dikkatli bakmak gerekiyor.