durukusunannesi_ evam15 5 buçuk aylık yürüteçe binmeye başladı 7 buçuk aylık emekleyince binmek istemedi bıraktık. 10 buçuk aylık yürüdü ☺️
evam15 durukusunannesi_ hıh aradığım cevap gecikmemiş ya biz de 5 ay 12 günlüğüz 5 aylık olunca başladım ama sürekli değil uzunca bi sürede bırakmıyorum içinde bi yazı okudum yürümesi gecikir falan diye burda sorayım dedim ben istemiyordum aslında almayacaktım hediye geldi bi bakim napacak dedim evi geziyor keşfediyor bu çok hoşuma gitti açıkçası kısa süreli katıyorum içine
durukusunannesi_ evam15 evet bende uzun süre oturtmadım ama inan büyük kurtarıcı oldu bana o 2 ayda evi süpürüyordum yemek yapıyordum yiyebiliyordum şuan yürüyor ve ayağımın altından bir milim öteye gitmiyor hiç bişey yaptırmıyor
tomvejerry evam15 ben yürüteç kullanmıyorum ama ablam oğluna kullandı ve 9. ayında yürümeye başladı yeğenim
Ahum evam15 bende kullanmadım,bir kere koydum ondada kızım yana yatdı yana doğru gitdi,kizimda çok zayıf 8.5 aylık olmasına rağmen hala oturamıya kəndini tutamıyo
evam15 Ahum ben arkadaşımın oğluda öyle ama oturuyor koltuğa tutunup yürüyor şimdi gelecek ay 1 yaşına girecek
Nacafa Ben aldım bindirdim ama sevmedi, hiç içinde hareket etmek istemedi. 7 aylık emekledi 10 aylık yürüdü
annesiyavrusu_ evam15 çevremden çok baskı gördüm ( onlara neyse) ama yinele kullanmadım. Doktorumu dinledim asla önermiyordu. Kuzum zamanı gelinde yürüdü. Acelesi yok yani
evam15 annesiyavrusu_ kuzum bende almadım hediye geldi almayıda düşünmedim ama bi heves 5 aylık bindirdim nasıl bütün odaları gezdi her yeri keşfetti çok hoşuma gitti 20 dk geçmiyorum kontrol altında kullanıyorum ama kafamda soru işareti kalmasın dedim kullanan annişlere sorayım dedim🥰
adorukmom Ben kullandım. 12 aylıkkken yürüdü. Koltuklarda ufak tefek adım atmaya başladığında kaldırdım.
evam15 adorukmom en iyisi🥰 maşallah geç yürür diyorlar ama kullanan annelerin bebeleri geç yürümemiş allahım korusun🥰
tuanamoms_07 evam15 ben baya sakarım evin halılarına falan takılıyorum 😂 öyle olunca yürütece çok güvenip alamıyorum. Halılara takılıp düşer falan diye