Bazi doktrolar anne ve babada alerji gecmisi yoksa alerji olmaz kanisinda bizde yok ama u icin geo.temkilnli gittim bazen kafamda karistir ver dedikleri cok olmustur ama aslinda uc g7n kuraliyla daha rahat edebilecegimi dusundum suam kis mevsimindeyiz yiyebilcekleri sinirli sayida sebze meyve ve tahil var zaten atiyorum kabak 3 gun boyunca hasla ver 6 ve 8. Aya kadar doyumluk degil tadimliktir bebegim az verdi doymadi diye telas yapmayin onemli olan sebzeleri tatmasi baktin kabakta bi problem cikmadi kabak havuc hasla yine 3 gun boyjnca sonrasin havuctada bi problem cikmazsa kabk havuc patates karisimini 3 gun deneyin meyvelerde de ayni sekilde biraz daha besleyici olsun dersen kabak bi avuc kadar pirin hasla ez yedir 7. Aya geldiginde yumurta basla ilk gun xeyrek sonraki gun yarim ucuncu gun tam olarak verebilirsin 6. Ayda 9. Aya kadar ana ogunu anne sutu veya devam sutu .iktar olarak ben bu kasik mamalrdan aldim bebegin gunluk yiyebilcegi muktar iki kucuk bebek kavonuzu kadar mis bunlarla ayarlayabilirsin bi insaninda birseye alismasi 21 gun suremis 6. Ayi atlattinmi inan bi bakiyosun mutfaktasin aliskanlik haline gelmis v e sana tavisyem bebegim bogulcak diye korkma puturlu ve bebekler damaklariya ezer umarim faydali bi yazi olmustru