Kubratac Kızlar tesadüf mü denk geldi bilmiyorum bugün spiral taktırdım uyutup öyle taktılar bi süre sonra sağ bacağım ağrımaya başladı sanki damarım çekiliyor gibi spiralle ilgisi var mıdır yaşayan var mı yoksa tamamen tesadüf mü oldu
Hep-sevgiden Kubratac vallahi hemen olmuş seninki cnm ama benim regl olacağım zaman sol bacağım belimden diz kapağıma kadar ağrıyordu spiral varken çıkarttıktan sonra öyle bişey yaşamadım suan tekrar taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum sanki hiç taktirmamis gibi sen nerde uyutulup taktirdin merak ettim
Kubratac Hep-sevgiden özel hastanede taktırdım biraz korktuğun için uyuttular şu an geçti ama adetimi uzatması büyük dezavantaj umarım bacak ağrısı yaşamam bi daha şu an iyiyim
Umut35 2 ay bacak ve bel ağrısından geberdim dayanamadım çıkardım ve eve döndüğümde ohhh be dedim gerçekten çok kötü geçti benim asla takmam herkesin vücudu kaldırmıyor canım
Kubratac Umut35 eskiden olsa prezevatif ya da geri çekilmeyle idare ediyorduk ama şu an 2 çocuğum var artık riske atabilecek durumda değilim umarım iyi gelir şimdilik bacak ağrısı geçti ama kanamam var hala adeti uzatması çok kötü
Sea82 Spiral seneler önce annem taktırmıştı ancak bir süre sonra çıkarttı çünkü herkese yaramıyor diye biliyorum kimisi ağrısıs sızısız kullanıyor, kimine ise ağrı yapıyor.
Kubratac Sea82 valla mecbur taktırdım kazayla 3. Olacak diye korkuyorum iğneye zararlı dediler her gün hap kullanmak istemiyorum prezervatifide malesef her ilişkide sürekli devam ettiremiyoruz umarım sıkıntı yaşamam başka mecburdum artık
Sea82 Kubratac İnşş sorunsuz bir şekilde kullanırsınız 🙏, prezervatif maalesef benimde hiç tercihim olmadı içeriğinde kullanılan kimyasallar beni hep rahatsız etmiştir, neyseki eşim artık yurtdışında şimdilik o dertden kurtuldum 🫣😅.