Selinto Kızlar bebeği çok ağlayıpta büyüdükçe düzelen varmı örneğin meme ağzından çıkınca uyanınca ya da kucağa alınmadığında katılarak ağlıyor.kucağıma alıp zıplıyorum birde zıplamazsam sakinleşmiyor dışarda insanlar biley oldu sanıyor ayy noldu falan diyolar bilmiyolar ki herzaman ki hali😕 dışarı bile çıkamaz korkudan. Bunları birtek benmi yaşıyorum bebeğim 3 aylık
Medinetass Selinto seni korkutmak istemem ama benim yeğenim öyleydi ilk doğduğu günden beri sürekli ağlardı şuan 4 yaşı bitti hala öyle 😂😂 kuru kuru ağlar hala bir damla gözyaşı gelmez 😂
Selinto Benimki de kolik. 3 ay oldu hala geçmedi. Biz artık huyunun bu olduğunu düşünmeye başladık. Sizin ki kaç aylık ?
NaimeYilmaz Selinto Hemen 3 aylık olunca gecer dıye bırsey yok . Damlaları bırakmıssınızdır zamanla ogrenecek gazını cıkarmayı
Me_terve Bizde 5 aylık olduk hala geçmedi emme dışında kucakta dahi belli bir süre sonra ağlıyor.Bende huy edindiğini düşünmeye başladım.Aynı şekilde dışarıya hiç çıkamıyoruz 5 aydır.Ne zaman normale dönecek merak ediyorum
Selinto Medinetass demee yaaa nolur 😞😞 safra kesesi ameliyatı oldum geçen hafta korkarım bu gidişle stresten öleceğim🤷🏼♀️
Medinetass Selinto stres yapma tabi her bebek aynı olmayabilir hatta ablamın ikinci çocuğu ablasıyla arasında 11 ay var ablamda kimseye elletmicem emziricem uyutucam kimse ellemesin şımarmasın deyip duruyodu ama bin beter oldu şimdi kursa gidiyo akıllandı👍🏻