momandboy6 Şu ana kadar patates, havuç, kabak, yoğurt ve meyve tadımları yaptık ve bugün de patates havuç püresiyle yoğurt verdim bebeğime bundan sonra neler vermeliyim? Dün de avokado muz karıştırıp yoğurtla vermiştim her gün ne versem diye düşünüyorum. 🧐
Defnemmm1 momandboy6 kaç aylık brokoli karnabahar tatlı patates kapya biber şuan aklıma gelen bunlar. Bunları da deneyebilirsiniz
Elvinimm momandboy6 kac aylık bende kitap var sana ona gore tarifleri cekip atayim bebisinde faydalansin bende yeni bugün tadimlara basladim bitsin tariflere geccem
momandboy6 Defnemmm1 6 aylık ☺️ karnabaharı nasıl verebilirim haşlayıp ezerek mi? Bir de bugün püreyi yoğurt eşliğinde verdim acaba fazla mı geldi diyorum gazı vardı gün içinde
momandboy6 Elvinimm Aa çok teşekkür ederim ince düşünceniz için 🌸 6 aylık 😌 ben verdiğim sebzeleri ya da meyveleri karıştırarak vermeye başladım tek tek tattırdığım için yoğurtla veriyorum
Elvinimm Cylnn4520 bu sohbette dier arkadaşa attim ordan görselleri kaydedebilirsiniz inşallah işinize yarar