Mrvemom Doğum yapalı 3 ay oldu saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı🤦♀️ başına gelen varmı neler yaptınız olduysa ?
Papatya Mrvemom Aynı sorun bende de var yakında kel kalacağım 😫😫 4 ay 25 günlük bebeğim. 4. Ayda bir dökülmeye başladı saçımı açmaya korkuyorum. Nasıl düzelecek bilmiyorum. 🤔
Alaraaa Mrvemom ben aynı durumdaydım baya azaldı 15tane aspırını toz halıne getırdım sampuana koydum 1hafta beklettım sonuc 3-4yıkamada kendını bellı ettı hemde baya bır şoktayım
Mrvemom Papatya evet ya, heryer saç oluyor toplu olduğu halde nasıl beceriyorsa oğlumun elinden bile saç topluyorum😅
Mrvemom Prensesnannesi bence hormonlar düzene girmiyor tam ondan doğumdan sonra genel sorun olduguna göre🤦♀️
Mrvemom [bilinmeyen] şampuan değiştirsemde fayda olucağını sanmıyorum bende deneyeym olmadı badem yağı döküyorum içine ama onu duymamıştım
Papatya Mrvemom Aynen bizde de durum sizin gibi 😂😂 Zaten çok fazla dökülüyor bir de minicik parmaklarının arasında bir sürü saçım var 😂😂
Mrvemom [bilinmeyen] doktora gidicem zatende miniğim biraz gaz koliği bırakamıyorum, ama ilk fırsatta gtmem gerekiyor kel kalıcam yoksa🤦♀️ Denicem ama dediğinizide teşekkür ederim💓
Papatya [bilinmeyen] Kanla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası çünkü benim kan değerlerim normal çıkmıştı ama avuç avuç saçım dökülüyor 😫😫
Aselttrr Hamilelikte artan hormonlar doğumdan sonra kendini sıfırlıyo o yüzden canım benimde öyle saçlarım aşırı dökülüyor ama geçiyormuş artan hormon sayesinde gürleşen saçların dökülüyor
Mrvemom Aselttrr ay geçsin ya çok can sıkıcı🤦♀️ Yarısı elime geliyor nerdeyse diyorum noluyor 2 3 tel değil baya dökülüyor
Mrvemom Alaraaa onu duymuştum uzatmayada baya yardımcı oluyor diye dökülmeyede iyi geliyorsa onuda denerim valla🤷♀️