Belcim30 Sevilay_ öğlenleri artık yatağına bırakıyorum pış pış açıp bir tane oyuncağına sarılıp kendi uyuyor 🤗Akşam babasını görünce uyumak istemiyor ama 9 da 9 bucukta uyutuyorum mutlaka o zamanda ayağımda sallıyorum yatırıyorum..Şimdilik odası yok yazın nasip olursa hazırlayacam o zamanda bu akşam ayakta sallama işini bırakıp yanına uzanıp yatırcam diye planlıyorum şimdiu park beşik olunca olmuyor 😁
livanurvealpinannesi61 Dolores sallamak çok zor ben kızımı 15 ay salladım bacaklarım ağırırdı 5 saat salladığım olurdu en son 15 aylıkken sallamak yok artık dedim salla dur yöntemi ile sallamayı bıraktım 15 ci aydan itibaren kendisi uyuyor oğlum 34 aylık 1 yaşa kadar kendisi uyudu Bi kaç kez sallamışımdır 1 yaştan sonra kendisi uyuyor ama biri sallayarak uyutsun bana da salla diyor diyorum sallamayın ben uğraşamam diye
___ Masal anlatıyorum uyuyamadığında ama genelde beşiğine geçer ışığı kapatırım saat 10 gibi 5 dakikada uyur maşallah 😍
biradamavisi Sevilay_ bazen yarım saat bazen 1 saat ninni dinleyerek ama hep aynı ninni. Ninni değişirse dikkati de dağılıyor. He ninni dinlerken ben hep yatar vaziyetteyim uyur gibiyim o ise taklalar, zıplamalar, bırbır çene. Çok zor uyuyor valla.
irva Sevilay_ Bildim bileli oğlum kendi kendine uyur şuan 3 yaşında.Bu zamana kadar hiç sallama vs veya başka şeyler yapmadım.
bahar23julide Sevilay_ bazen kitap okuyarak kitaba başlamadan bitince uyuyacağız tamam mı diyorum tamam diyor bazen de yatıyoruz hadi elimi tut diyorum tutuyor sarılıyor beş dakikaya uyuyor sonra yavrum ilk başlarda ağlıyordu ama sürekli
Alerjikrinit Sevilay_ yeter ki uyusun diyerek her yöntemi deniyoruz Şuan 😂 kendi kendine uyurdu ya 10 gündür uyumuyor bizim 20 aylık ama