Monaroka Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün sabah biraz maydanoz ve nane yedim ondan mıdır bilmem her zaman olan sütüm şimdi yok ne yapmam lazım bebeğim doymuyor diye de endişe ediyorum bi yandan
sahikakocarslanli Monaroka benim bildiğim nane sütü azaltır canım tahin helva ye bol su iç imkanın varsa deliksiz en az 3 saat uyu inşalla h sütun artar
Minnikim Monaroka maydonoz süt azaltir. Bence humana stil cay al canim. Hurma ye. Dut suyu ic kaynatip. Bebegin cok kucuk onunla beraber uyu. Bak sutun nasil artacak. Bir de cok yemek ye et ye. Hosaf ic
Busraa15 Monaroka sütü kesen 2 şeyi de yemişsin maydanoz ve nane emziren kişilerin yememesi gereken gıdalar bol su iç taze üzüm dere otu soda bunlar sütü artırır
Smiley Monaroka ben lohusayken uyuyup dinlenince sütüm gelirdi . Birde lohusa psikolojisi oluyor bebeği bırakacak kimsen varsa yarım saat bile olsa biraz dışarı çık bence , morali yüksek bi anne çok süt demek 😁
Smiley Monaroka o zaman moralini yüksek tutmanın bir yolunu bulman lazım canım , bak benim bu 2. Bebeğim şunu çok iyi anladım ki moral uykudan da çok sütü etkiliyor . Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah hayırlı olsun Bebişin🥰
Annisss Monaroka bu süreçte yedigün çoğu şeyi gözden geçirerek netten bakarak yemeni tavsiye ederim gaz yapan şeyler süt azaltan şeyler süt yapan vs bop sütlerin olsun inşallah