Alpinannesi1_ Oğlum 5 aylık olucak ve hafta sonu kapalı alanda yakınımızın düğünü var gıdıp görmemekte kararsızım daha önce bebeğiyle düğüne giden var mı
Iremylcnkya07 Alpinannesi1_ Ben gittim 3 kere kayınvalide anne hala teyze faktörü yoksa zor geçebilir ama varsa sıkıntı olmaz😂
Masalberra Alpinannesi1_ 40 ı çıkmasına 5 gün vardı düğüne gittim o gün bugündür her düğüne gidiyorum 😅 daha dün nişanimiz vardı bebeğimle her yere giderim
SelimZeynep Alpinannesi1_ boşver nazarı canım oku üfle git. Nazara inanrm ama tek bebek bende yokya kafasındaym duanı et güzelce git sanada kafa dağıtmak için güzel frsat olr ne zamana kadar kaçırablirsin ki milletten
Alpinannesi1_ Iremylcnkya07 anneanne halalar vs varda açıkçası etrafımdakı bazı kısıler nazar konusunda korkuttu bende sureklı evde durmaktan sıkılıyorum
Iremylcnkya07 Alpinannesi1_ çocuk bu nazar olcak tabi akşamı heöen okuyun bişey olmaz nazar olcak olcak dersen olur kötü düşünme akışına bırak
Iremylcnkya07 Alpinannesi1_ bende ilk başlarda nazar olcak atmam instaya gitmem bi yere çocuk sürekli nazar oluyor somra bu huyumu bıraktım özgürxe gittim instada paylaştım hiçbişey olmadı
Alpinannesi1_ SelimZeynep kesınlıkle ıste bazen etrafta negatıf ınsanlar olunca ınsanın kafasında karışıyor