Ben rutin saat oluşturmuştum uyandıktan üç yada dört saat sonra uyku moduna geçiyorduk önce bi beş dakika gezdiriyordum başını omzuma koyarak sonra birlikte yatıyorduk uykuya daldığı an beşiğine bırakıyordum bu süreç ilk başlarda yaklaşık yirmi dakikayı buluyırdu gitgide azaldı uykuya geçiş süremiz rutin çok önemli gece uykusınuda uyumadan 5 saat uyanık olmasına dikkat ediyorduk bütün gece uyuyodu gün içerisinde üç kere uyuyordu bi saat sonra ikiye düştü ikişer saat derken şimdi 14 aylık gündüz bi uykumuz var iki saat uyur maksimum 10 en geç uyumuş olur sabah uyanma saati ne kadar erken olursa gece yatmasıda o kadar erken oluyor tabi bi sıkıntısı yoksa ben hiç sallamadım hafif salındık evin içinde gezerek şu an çok şükür hiç ihyiyacımız olmadı sallanmaya çünkü alışmadı bu şekilde kolay uykuya geçmesi rahat oldu bizim için iyikide böyle olmuş kendi kendimize deneyimleyerek çözdük her bebek farklıdır illaki ama az çok kendileri oluşturuyorlar rutinlerini biz ebeveynleri biraz gözlemleyerek destek olduğumuzu düşünüyorum