Pnar35 Kızlar merhaba malum ekonomiden dolayı bebeğim 4 ay 20 günlük bir mama sandalyesi arayışına girdim 6 aya kadar yine herşeye zam gelir 🙄 Mevcut kullanmakta olduğunuz sağlam önerebileceğiniz mama sandalyelerini yazabilir misiniz 🙏🏻
ENAU Pnar35 bende araştırıyorum kaç gündür.çalışma masasına dönüşenler var aklım onlarda şu an.inşallah kullanan birileri çıkar da memnun mu söyler,bekleyim burda 😅
Buglem_ Pnar35 ben bunu aldım kizima indirimdeyken çok kullanışlı kızım 5 aylik oldu biraz arkaya yattığı için şimdide ara ara oturuyorum her yeri kademeli açılıp kapanıyor ben çok beğendim
Asyaveannesi04 Pnar35 ikea antilop çok memnunum , arkadaşımda başka hantal yerinden kalkmayan kolay temizlenemeyen görmüştüm asla almadım. Kızım 22 aylık hala çok seviyor oturmayı, temizlemesi her odaya taşıması da çok kolay ve asla devrilmiyor
Femme1 Lalinn tabiki oturmuyorum popo ustune . Mama sandalyesi geriye yatiyor yatak gibi o sekilde yatiriyoruz 😇
Lalinn Femme1 heee aman diyim bebeklere çok eziyet ediyorlar valla biri böyle olmayacak bişey yazınca pantere dönüyorum ben kusura bakmayın