naimeylmz Philips avent emzigine trendyoldan baktım bu yenidoganlari damaklimi kızlar kullananlar var mı
girlmomm naimeylmz hazır post açılmışken sorayım 4 aylık olan bebeğim 0-6 pek almıyor acaba 6-12 olanı mı alsam
shnbbk Nacafa aa ben alırken var dedi görevli ama ben damaksiz istediğim için hiç sorgulamamistim sizin dediğiniz doğrudur yani
hry410_ Anne göğüs ucuna yakın şekilde ama benim 3 aylık oğlum tutmadı ne aventin nede başka markaların kini
naimeylmz girlmomm bence hayır yaş grubuna göre al benimkide 1 aylik almıyor emzik iki gundur vermeye çalışıyorum alır gibi oluyor midesi bulaniyor
selinnkk naimeylmz evet bebeğim pek zorlamadan tuttu. 6-18 ay olanına geçtik onu da tuttu hiç sorun yaşamadık.
shnbbk naimeylmz yani bilimsel olarak bir bilgim yok ama kızım damaklida çok öğürdü. Ağzını çok doldurdu ama damaksiz olanda öğürme olmadığı için buna devam ettik kendisi severek kullaniyor
naimeylmz selinnkk teşekkür ederim dün aldım denedim şu an tutuyor gibi oluyor bi diğerlerine göre daha iyi tutuyor inşallah devam eder alisir
selinnkk naimeylmz ilk zamanlar benimki de kustu öğürdü bi tuttu bi tutmadı ağzına koyup parmağımla üstünden tutup destekledim falan derken kısa süre sonra alıştı
selinnkk naimeylmz sadece uykuya geçişte veriyorum emriyle uyuyor. Derin dalınca düşüyor ağzından. Uyku dışında hiç vermedim almıyor da şuan uykusu yoksa