Gmzkyr Irem21- dönebiliyor , yerde emekler pozisyondada dönebiliyor , henüz emeklemedi ama kendini öne doğru atabiliyor , elinden eline nesneleri geçiriyor , desteksiz oturabiliyor , elinden tuttuğumuzda adımlıyor. Gel gel yapıyor . Aklıma bunlar geldi 😊
Nacikkk Irem21- sırt üstünden yüz üstü dönüyor öyle kalıyor tam dönemiyor daha yüz üstü etrafında dönüyor kafasının üzerinde poposunu kaldırıp kendini itiyor ama emeklemiyor desteksiz oturamıyor koltuğun kenarına tutturuyorum ayakları üzerinde durabiliyor ama çok değil atıyor kendini elini yüzüme koyup cici diyorum seviyor bişey istediğinde elini yere vuruyor gel gel der gibi bu kadar henüz 🥰
asli-arel Irem21- merhabalar, oğlum 7 ay 13 günlük. Yavaş yavaş desteksiz oturmaya başladı. Emeklemeside şöyle çok gülüyorum hatta bu hareketine tam bir kurbağa gibi 😂 daha dizlerinin üstünde değilde aynı kurbağa yüzme şeklinde bacaklarını yana açıp öyle elleriyle kendini çekerek ilerliyor. Normalde emekleme pozisyonunda çok duruyor ama o şekilde emeklemiyor. Alıştırmalar yapmaya çalışıyorum ama kurbağalama daha kolayına geliyor şu an sanırım. Çok aktif bir bebek çoğu zaman durduğu yerde durmaz. Alkış yapar. Birde oyun halısında aynası vardı onunla oynarken çok hoşuma gidiyor. Kendini görünce direkt gülümsemeye gülmeye başlıyor kendi kendine sesler çıkartıp kahkaha atıyor.
Pinar_6 Yüz üstü dönüyor tekrar yüz üstünden karın üstü dönüyor , gel gel el hareketini yapıyor emeklemeye çabası sıfır 😅 karnının üzerinde sağ sol dönüyor , ellerinden tutup adım atıyor, desteksiz oturuyor ama hala tam dik pozisyonda değil