Ahanife 7 ay 10 günlük kızım var sebzeli omlet yaptım hep arada birde bebe bisküvisi verdim peynir klasik şeyler çok tatlı şeyler vermek istemiyorum sizlerin yaptığı güzel tarifler varsa paylaşın bizim güzel analar🌸☺️
Lilan Ahanife bazen yumurta haşlıyorum , sarısını veriyorum. Bazende kırıp yediriyorum. Zeytin,peynir,domates, salatalık elimle ezip veriyorum. Avakado,muz da verilir kabızlık durumana göre. Ekmekte veriyorum ben minik minik 🤭 bide ıhlamur çayı 🥰
Melinoee Ahanife Bugün bizde omlet yedik ☺️ Annem evde tereyağ yapmış onunla yaptım. Dün gece evde kendim labne peyniri yaptım. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkardım rondodan geçirdim içine zeytinyağ koydum zeytin ezmesi yaptım. Kendi evde yaptıgım yoğurtla ayran yaptım. 1 tatlı kaşığı labne 1 tatlı kaşığı zeytin bir yumurta sarısı omlet birazcık ekmek içecek olarakta ayran mis gibi yedi oğlum 🧿 hepsini ayrı ayrı yediriyorum. Bazı gün avokado varsa evde muzla karıştırıp veriyorum. Çoğu günler makarnavitma tarif kitabından bakıyorum. Mesela kefirli krep yaptım. Balkabaklı pankek filan yiyor oğlum. Dişimiz var 6 tane 🧿
Ahanife Busra67 bugün brokolili yaptım 1 yumurta sarısı yarım çay kaşığı yulaf unu 2 yemek kaşığı peynir altı suyu 2 3 dal brokoli buhar da pişmiş Yumurta unu çırpıp yavaş yavaşta peynir altı suyunu koyuyorum en sonda sebzeyi havuçlu patatesli kabaklı bal kabaklı yapacağım zaman rendelip zeytin yağında kavuruyorum öyle yapıyorum bazende normal yumurta kırar gibi yapıyorum böyle 😊 artık yumurta yiye yiye sıkılacak diye güzel tarifler paylaşalım istedim 😊
Cicegiburnundaanne Ahanife bide yulafi pisirip istedgim meyveyle karistrip veriyordum biraz toz ceviz ve dilerseniz pekmezle
ozlem_oz ben aptamilin kahvaltı mamamasına hazırlıyorum içinde 7 farklı tahıl var 7 tahıllı ballı adı. bir gün yumurta sarısını diğer gün peynirini ekliyorum. bazen de bir şey eklemeden sadece aptamil mamasıyla karıştırıp o şekilde veriyorum
Hacerr7 ozlem_oz bence öyle yapmayın zeytin peynir yumurtanın beyazı bunları ufak ufak bölün yesin sonra alışmaz
Ahanife Lilan zeytini hiç denedim olabilir aslında domates 1 yaşına kadar yasak olduğu için o yüzden hiç vermedim 2 tatlı 2 tuzlu öğün yapıyorum kahvaltısında meyve veya bebe bisküvisi vermemeye çalışıyorum ama avokadolu yumurta denicem onu yapmadım her sebzeden yaptım yumurtayı 😂 çok teşekkür ederim denicem 🥰
Lilan Ahanife domatesi tadım ettirdim açıkçası 3 gün kuralı baktım sıkıntı olmadı vermeye başladım. Bebe bisküvisi bnde vermeme taraftarıyım. Afiyet şifa olsun kuzucuga 🥰
Ahanife Melinoee maşşalah maşşalah🧿 6 diş mi😱 bizde dişin d si bile yok😂 bende labne yapacam inşallah yapmamıştım güzel tarif bu şekilde de yapabiliç çok teşekkür ederim ekmek hangi ekmeği veriyorsunuz 🙂