Emralpakcn Kızlar oğlum 15 haftalık başını tutabiliyor kalça ultrasonu da çektik çok şükür sıkıntı yok artık yavaş yavaş kucağımda destekli oturtmaya başlamalı mıyım erken mi?
beyzacmvrc Emralpakcn kendini kaldırıyor mu oturmak istediğine dair belirtiler var mı ki? Hazır olduklarında zaten belli ediyorlar Benim kızım 3 aylıktan beri kendini kaldırmaya çalışır yatarken bile. 3.5-4 aylıktan beri destekli oturtuyorum kucakta 5 aylık olacak
Emralpakcn Vera094 bugün ilk defa denedim acaba sıkıntı olur mu diye düşündüm doktora götürmek de istemiyorum sırf bunun için
Ilaydatsc-29 Bi kereden bişey olucağını sanmıyorum ama doktorumuz bize 4 aylıkken destekli oturtabilirsin demişti
edaabeyazel11 4 aylıktan sonra kucağınızda kısa kısa oturtabilirsjniz yani bu en fazla 15 dakika gibii
Emralpakcn beyzacmvrc yani arabasında karın kaslarından destek alarak dik konuma gelmeye çalışıyor kafasını kaldırıyor doğrulmaya çalışıyor gibi
Mervegvn123 Emralpakcn sızınkıde meyilli belli gunde bir kaç defa 2-3 dk şeklinde baslayabılırsın mesela haftaya 5. Ayda cok daha sık oturttum ben