meta1 Bebeğim 1 aylık uykuya tam dalamıyor sürekli kıpır kıpır gaz sancıları oluyor ama gazını alttan da üstten de çıkarttığı zaman bile dalamıyor aynı şeyi yaşayan var mı nasıl bi çözüm buldunuz? (gaz damlası kullanıyorum ve sadece gece yatarken mama veriyorum)
demirikonunannesi meta1 moro refleksi neden oluyor olabilir uyurken yarım kundak yapmayı deneyin isterseniz birde mama etkiliyor olabilir ilk 314 gün bende mama verdim bebeğime içtiği an ishal oluyordu biraz metabolizmalarını etkiliyor sanırım.
Dmta meta1 doymuyor olabilir benimde öyleydi şimdi önce emzirip snra mama veriyorum 30 CCsaatlerce uyuyor 46 günlük olduk
ipeksiiimom meta1 benim bebeğim de asla uyumuyor ama çok fazla gaz problemi var emzirince gazını çıkarsam bile karnı gaz dolu nasıl uykuya dalar bilmiyorum gece bile uyumuyor. Kullandığınız gaz damlası nedir acaba
selimhankerem meta1 benim oğlumda 1 aylık aynı dediğiniz gibi ama kundak yaptığımda derin uykuya dalabiliyor yoksa dalamıyor
heygorl Aç olabilir, ışık açıkken veya gürültülü ortamdayken uyutmaya çalışıyor olabilirsiniz. Mümkün olan en karanlık yerde uyumalı, bir de beyaz gürültüden ya da anne karnı sesinden faydalanabilirsiniz. Kundak yapabilirsiniz
meta1 heygorl aç olduğunu sanmıyorum kilo alımı iyi çünkü loş ışıkta uyuyordu ama huy değiştirmiş olabilir deneyeceğim
meta1 demirikonunannesi kundak yapınca daha da ayılıyor 2 hafta kundak yapabildim sonra hiç istemedi ilk haftalar mama veriyordum sonra sütüm çığlınca bıraktım kilo alımı da yerinde karanlık oda da uyutmayı deneyceğim birde
Dmta ipeksiiimom evett çok iyi geldi Dr günde 4 kez 15 damla dedi ben 10 ar veriyorum 2 kez sabah akşam yetiyor
Karan61 meta1 kaç cc mama veriyosun bende aynı şeyi yaşadım meger cocuk açmış o yüzden uykuya dalamıyomuş şuan 3. Ayındayım ve bunu yeni çözdüm boşuna cocugum 3 aydır eziyet cekiyomuş ve hiç ağlamıyodu ağlamadıpı için doydugunu sanıyodum bi ona dikkat et emin ol yani doydugundN 🥰
meta1 Karan61 60 cc gece yatmadan veriyorum 1 haftadır böyle onun öncesinde hep veriyodum bebek de almak istemedi sütüm artınca
Karan61 meta1 odanın sıcaklığına bak üstündeki kıyafetler rahat mı ondan emin ol odada tv acıkmı yada uyku saatini geçiriyo olabilirmisin uyku sinyallerini kaçırırsan bu sefer aşırı yorulup yorgunluktan uykuya dalamıyo bebekler