Mervetnl Kızlar bebeğim 7 ay 23 günlük sanırım diş çıakrtıyor hafif beyazlık görüyorum altta ve 5 gündür uyumuyor. Doktorunu aradım bay bay önerdi uykudsn 1 saat önce 10 damla. Normalde uyuyan bir bebek gece 1-2 defa uyanıyor ama dün gece mesela saat başı uyandı. Damlanın nasıl bir etkisi oluyor kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben biraz endişeliyim ilaç gibi geliyor uyuşturmak istemiyorum. Ama tetagil, jel ve calpol denedim ama fayda etmedi. Mama istemeyen çocuk mama ister oldu falan 🫠
Gokturk_ Mervetnl kullanma canım zaten uyku yapmıyor sadece kolay dalmasını sağlıyor o kadar .Yani gene uyanacak .En iyisi diş için nurse harweys jel en çok o işe yarıyor .En fazla birkaç hafta böyle gider dişi patlayınca rahatlar kullanma sakın öyle bay bay damlalarını 🙈
Birdunyabircennetannesi Mervetnl Hiçbir şeye yaramıyor Tek uykuya geçiş kolay oluyor ama yine uyanıyor
sadeturkvatandasi Mervetnl dişi ağrıdığı için uyanıyor uyku damlası ne yapsın bu doktorlar var ya neyse bişey demiyorum. Verme bacım zararlı uyutmuyorda zaten sadece uykuya geçişi sağlıyormuş gece uyanmalarına çözüm olmaz diş dönemleri böyle maalesef çekeceksiniz. Çok ağlarsa calpol ver onu da zor durumda kalırsan.
Mervetnl Gokturk_ jel kullanıyorum aslında fayda da ediyor ama doktoruda önerince sizden de bi geri dönüş almak istedim. Yoksa hiç ilaççı bir doktor değil doktoru ama artık çok yoruldum dediğim için kıyamadı sanırım. 45-50 dk sürüyor dalması sonra işte yarım saat 1 saatte 1 uyanıyor. Normalde kendi kendine uyuyan bir bebekti son 5 güne kadar. İnanılmaz kolay uyurdu yani şimdi neden böyle oldu anlamıyorım 😪
Mervetnl Birdunyabircennetannesi geçiş kolay oluyor ama yine uyanıyor Uykuya geçiş değil işte zorluk bir şekilde uyuyor ama sık uaynma ve elimden bişi gelmemesi o kadar çaresiz hissettiriyor ki
aura_meselesi_bu_sekerim Kullanmıyorum kullananı da anlayışla karşılamıyorum…. Bitkisel içerik adı altında kimyasallar. Hepimiz aynı dönemlerden geçtik geçiyoruz da, yalnız olmadığınızı bilin geçecek yani… sadece biraz daha sabır
Mervetnl aura_meselesi_bu_sekerim kullananı da anlayışla karşılamıyorum…. Bende aynı fikirdeyim inanın calpol verirken bile vicdan muhakemesinden ölüyorum. Bir tanıdığım 1,5 yaş kızınahee uykusunda veriyormuş ve ben baya kınadım çat doktor bunu önerince de utandım kendimden. Verip vermemektede çok kararsızım bu sebeple. Kullandığımız bir çok vitaminde aynı çünkü birkisel doğal adı altında bir çok madde var içerisinde 😞
Gokturk_ Mervetnl o benim dediğin jeli kullandınız mı baya işe yarıyor deneyin ☺️bir tane daha vardı böyle topcuklar baya pahalı ama çok mu çok işe yarıyordu ve bize 6 ay gitti adını bulup hemen atayım size banada oğlum 6 aylıkken önermiştiler burdan aldım çok iyi geldi .Heh bak adı (osanit) çok minik toplar işe yaramaz sanarsınız ama çok yarıyor deneyin mutlaka .
Mervetnl sadeturkvatandasi calpol verirken bile vicdan yapıyorum. Aslında doktorumuz hiç ilaç yanlısı değil hep doğaldan gider ama bunu önerince şaşırdım bile hatta. Sadece kullananlardan tecrübe duymak için yazdım. Bı arada çekmekle ilgili derdim yok. O kadar üzülüyorum ki o haline o kadar içli ağlıyor ki bende kendimce onu rahatlatacak çözüm arrıyorum işte …
Zuhal44 @Mervetnl benimde bebeğim 11+9 aylık inan hiç uyumuyor gece saat başı kalkıyor doğdugundan beri böyle sürekli meme ağzında istiyor beni okadar çok yoruyor ki bende duymuştum bu ilacı ve buna benzer bir kaç tane daha var ama asla kullanacagımı düşünmüyorum geçecek elbet sabret bence biraz daha hemen kullanma bu benim düşüncem tabi bunu kullandinız diye kötü anne muammelesi yapmıyorum 😂 sadece ben çok takımtılıyım aman bir şey olur diye
Mervetnl Zuhal44 sadece ben çok takımtılıyım aman bir şey olur diye Siz ben olabilir misniz? Yorumunuzu kötü anlamadım bu arada teşekkür ederim. İlaca da sarılmadım ben doktoru hani belki başka jel vs önerir diye aradım şaşırdım hatta bunu duyunca da. Ama aklımda tek bir soru mesela hadi verdim ya uyanmazda sabaha kadar ben yine uyuyamayacağım. Gaz döneminde şurup vermişti Nurse harveys onu bile elli kere araştırdım daha da abartayım sterimar okyanus suyu aldım eczaneden doktlra sormadan kullanamadım 😂
esomommy Mervetnl ben uçak yolculuğunda kullanmıştım 6 saatlik uçuştu gayet güzel uyudu bi kaç defa daha kullandım ama sabaha kadar uyutmuyor Tabiki
Mervetnl Gokturk_ osanit bulamadım eşim yurtdışına gidecek belki ona aldırtırım. Nurse harveys kullanıyorum evet aslında rahatlatıyor farkındayım ama o ağladıkça bende ağlıyorum onunla ay analık çok zor ya 😪 Birde gelen yorumları okudukça içim parçalandı. Kullanacak olsam yazmam zaten fikir alışverişi için yazdım ama bir tık pişman oldum 🫠
Gokturk_ annesininkuzusu27 eczane de değil trendyoldan almıştım direk osanit orjinal sitesinden canım
Birdunyabircennetannesi Mervetnl Boşa başlamış olursunuz Uykuya kolay geçiyor ama aradan 1 2 saat sonra yine uyanıyor ve sar başa oluyor
Doga46 Mervetnl ben de bugün ilk defa kullandım doktorumuz önerdi. Bebeğim dört aylık 1 aydır çok huzursuz emmiyor uyumuyor sürekli ağlıyor. Doktor mama başlatın dedi mamayı da almadı kilosu da düştü o nedenle bu damlayı veriyim dedim. En azından uyurken emer diye. Bugün emiyor ama sersem gibi amacım uyutmak için değilde emzirmek için vermekti aslında. devam etsem mi bilemedim
Mervetnl Doga46 tecrbenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Linçlenmemiş olmak güzel 🫶🏻 Bir arkadaşım atak dönemlerinde kullanıyormuş 4 yaşında oğlu sıkışınca veriyorum sadece genelde uyuyor ama uyanacaksa yine uyanıyor dedi. Eczaneye sordum kolik bebeklerde de öneriyor doktorlar. Bebeğinizin kilosu yerinde olduğu için önermiştir dedi.
Azraada58 Mervetnl kendiniz diyosunuzki diş cıkartıyor ve cocuk huzursuz agrısı var neden byle ilaçlara yöneliyosunuz uyumuyor etmiyor diye hemen bundan mı alıp vermek lazım su ilacın adını 1 haftadır bütün postalarda görüyorum ve ilacn adını buraya yazıp baktıgınızda hic bir anne önermiyor benm kızım suan azılarını cıkartıyor ne uyıyor ne duruyor ne yemek yiyor ama asla aklımdan gecmedi bu ilac zararlı içeri temiz degil onun yerine papatya cayı ver oda sakinleştirir e agrısı varsada calpol ver yani bu yöntemlere yönelin yinede sizin cocugunuz size kalmış
Mervetnl Azraada58 byle ilaçlara yöneliyosunuz uyumuyor etmiyor diye hemen bundan mı alıp vermek lazım Ben yönelmedim yazdığımı okuduysanız doktorumuz önerdi tecrübeleri duymak istediğimi yazdım. Sz beni bilmezsiniz ben sizi bu yüzden itham da bulunmasak iyi olur. Normalde calpol, hatta diş jeli vile verirken huzursuz olan biriyim ben kıyamıyorum. Geçeceğini bende biliyorum umutsuzlukla belki çocuğum rahatlar diye öneri istedim.
aura_meselesi_bu_sekerim Mervetnl sadece biraz daha sabır annesi tabi ki her annenin çektiği kendine ağır ama inan saçlarımı taramaya bi fincan kahve içmeye vaktim olmadığı günler oldu ama sanki yavaş yavaş geçiyor gbi sadece sabır ❤️
Betulsark Almanyada çocuk doktorumuz önermişti karanfil kaynatın ve suyunu diş erlerine sürün yada dondurun onu emsin demişti bu meyve süzgeçlerinden demişti daha o döneme girmedik ama deneyeceğim hatta rezene ile karıştırıp kaynatırsan bi tik uyku yapar demişti
Mervetnl Betulsark bitki çayı yasak bize o yüzden rezene vs veremiyorum. Ama kaynatıp vermeyi deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻