Gncbz 4 aylık bebeğimi kontrol için sağlık ocağına götürdüm ve VEGAFERON diye bi kan damlası verdi kullandığımdan beri kusuyor siz kan damlası kullandınız mı kullanılmasa bi zararı olur mu
alpinanneesi Gncbz vegaferon temiziçerikli değil içinde paraben var ve tadı kötü ben baktım 😅 durumunuz varsa bestiron alın ben onu kullanıyorum
Gme1709 Evet kullanılmalı ama bu ilaçtan kimse memnun değil kaldı ki bana da aynısını verdiler ve oğluma yan etki yaptı yüzünde kırmızı noktalar çıktı kakasında da aynı kırmızı kırmızı parçalar var. İlacı değiştireceğim
Gncbz Gme1709 bnde doktoruyla konuşup başka ilaç almayı düşünüyorum internetten de baktım bu damladan kimse memnun değil 😒
Gncbz Rabia_annesi zaten bi kez verdim bebeğim damladan sonra 3 dört kez kustu arka arkaya tekrar vermeyi düşünmüyorum doktoruyla görüşene kadar
Gncbz alpinanneesi ben bakmadım ama eşim baktı kan tadı geliyor gibi aynı dedi bana da kokusu kan gibi gelmişti 😏bize bile kötü gelmişken bebekler nasıl kullansın 😥
Mihra_2706 Ay teşekkür ederim kızlar ben de bugün başlamıştım yazdıklarınızı okuduğum gibi çöpe attım
Havva97 Kan damlası dediğiniz demir ilacı demi ? Ocean microfer yeni nesil demir desteği var onu kullanın
balkidim Havva97 ben ona baktım 4 ila 10 yaşındaki çocuklar için diyor nasıl veriyorsunuz acaba kaç damla