ebrupoyraz Burnumda kemik büyümesi var ve artık nefes alışverişim bile değişmeye başladı doktor ameliyat olmalısın dedi burun ameliyatı olan varmı çok zor geçiyormu acaba 🤷♀️ bayağı korkuyorum bebeklede zorlanırmıyım acaba
Esraaysa12 ebrupoyraz cok gecmıs olsun bn kbb plastık cerrahı hemsıresıyım bebegın kucukse zorlanabılırsın agrı oluyor ve ılac kullanman gerekıyor emzıremezsın bıde yardım edecek bırı olmalı cunku bır hafta kadar muhtemelen Cok fazla ılgılenemeyeceksın bebegınle
EsMasal Ben 5 yıl önce oldum canım çok sıkıntın varsa ol ama alerjik bi yapın varsa ameliyattan sonra alerji çok artıyor bilgin olsun. Benim yine %90 kapanmış burnum. Ama ameliyat sonrası iyileşme çok hızlı 1 haftada rahatlarsın.
ebrupoyraz EsMasal çok teşekkür ederim evet artık nefesim değişmeye başladı tıkanıyor gibi hissediyorum
Pelinzade İki ameliyat oldum bünyem tekrarlıyor nefes alamıyorum on gün kadar çekersin tam anlamıyla başını yere eymenen lazım yardım edecek biri varsa iki hafta kadar ol
ebrupoyraz Esraaysa12 teşekkür ederim 🙏 ama erteledikçe erteliyorum korkumdan bebeğim 16 aylık oldu yardımcım yok yanımda malesef bakacağım artık nasıl olacaksa
Esraaysa12 ebrupoyraz allah yardımcınız olsun buyuk ama esınız ıdare edebılır ınsallah cok gecmıs olsun