E-m-i-r Kızlar oğlum 36 haftalık doğdu şuan 9 aylık ama ne dişi var ne emekliyor nede bişeylere tutunup kalkmaya çalışıyor çok tembel yada kasları güçsüz bilmiyorum kafama çok takıyorum sizin yorumunuz nedir bu konuda
Mmeelliikkeee E-m-i-r kızım 38 haftalık doğdu 13 aylık ilk diş çıkardı , yaşında yürüdü oda 9 aylık emekleme değil sürünmeydi … Henüz küçük ve daha hepsi için vakit var annesi endişelenme
dlkuznnn E-m-i-r canım erkek bebekler de bu biraz daha gec oluyor genelde bi bakmıssın emeklemeden yürümüş.
queenx E-m-i-r Burada yok erkek geç konuşur yok benim ki şu yaşta konuştu diyenlere bakmadan onu bir pediatriste götürürseniz gelişimsel değerlendirme alır, bu sayede sizin de içinizi rahatlar. Burdan sormanız sizin kafanızı karıştırır.
E-m-i-r İnşallah kızlar ya benim oğlumla aynı zamanda doğan bebekler var etrafta hepsi yürüyor resmen Buda beni çok endişelendiriyor
mobesebesir E-m-i-r oğlum 38 haftalık dogdu 11. Ayın sonunda asker gibi ufak ufak sürünmeye başladı. 16. Ayda yurudu. Kilosu olduğu için biraz üşengeç Bi bebekti sadece dişi erken cikardi. Şuan 2 yaşında evi dört dolaniyo