Kız ne boşanması. 😂 Benim eşim de çok horlar. Biz de kızımla altı aydır çekiyoruz. Gerçi ben dört senedir çekiyorUm. Hatta ben gece korkarak uyanıyorum onun horlamasına. Bazen gece kızım uyandığında eşimin horlamasına uyanmışsa ve çok yorgunsam maalesef uyku sersemi eşimle kavga ediyoruz gecenin köründe. Hamileyken de öyleydi. Zoru uykuya dalıyordum. Uykum kaçıyordu eşim horladıkça. Her seferinde oturma odasına gönderiyorum. Bazen akşamları Tembih ediyorum gece horlama bak uyuyamiyoruz senin yüzünden diyorum. Tamamen içeri gidip yatayım o zaman diyor. Gece beni gönder diyor horlayınca. Geçen gün artık daha tepem attı böyle deyince. Dedim ne yapalım istersen sana özel bir yatak alıp koyalım oturma odasına ona da bir tek kişilik yatak alalım ömür boyu böyle yatalım. Böyle şey mi olur. Karıkoca dediğin birlikte yatar. Çözüm arıyorsan önce kilo ver sigarayı bırak dedim. -Benim Ki biraz kilolu ve sigara içiyor- burun bandı aldık. En azından gürültü biraz azaldı😂 mikrofon yutmuş gibi horlamıyor.