Huma_kus34 Kızlar gerek ana öğün gerekse ara öğün neler yapıyosunuz. Bugün ne yapacaksınız mesela fikir olsun bizede 🌸
beyzzsenturkk_ Huma_kus34 sabah çeçil peynir domates yanında soğanlı kabak kavurma ekstra patates cevirdim tavada ondan yedi uyudu şimdi uyanınca da muzlu yoğurt yaparım akşama doğru da bezelye yemeği yapıcam zaten biz ne yersek ondan yiyor 9 aylık
Evaninanasi Huma_kus34 kahvaltı: krep Öğle yemeği: kıymalı makarna ve yoğurt Akşam: kısır yapacağım 😂😂 eşim görevde. Bebeğim direk bulgur sevmediği için bu şekilde yapıyorum ve bayılarak yiyor 😋
starwomen Huma_kus34 bugün akşama ıspanak, çorba, salata, yoğurt var kızımda bizimle birlikte bunlardan yer. Öğlen patatesli bezelye yemeği ve sebzeli bulgur pilavı yemiş. Sabahta yumurta başlaması, domates, kaşar peyniri, zeytin ceviz yemiş 18 aylık
Berilsmom13 Huma_kus34 kuru meyve kuru yemişler yoğurt kek kurabiye ya da normal meyve yiyor kendi zaten istiyor gelip gidip
Aezgi Huma_kus34 sabah tost haşlanmıs yumurta salatalık mandalina sıktım ara öğün muz yedi öğlen taze fasulye pirinç pilavı salata yer akşamda dünden kalma mercimekli bulgur pilavı cacık yer😆
masterofmommy Sabah tahin pekmez yumurta labne peyniri Öğlen armutlu yoğurt Akşam kurufasulye 😂 7 aylık.
nazlimom_ Huma_kus34 19 aylık biz ne yiyorsak onu yiyor akşama tavuk sote ve bulgur pilavı yapacağım öğlen tarhana çorbası içtik ara öğünlerde kuruyemiş ya da meyve yiyor, sabahta peynirli omlet domates zeytin vs.
Evaninanasi mobesebesir normal krep ☺️ bebeğim tatlı sevmiyor o yüzden içine meyve veya pekmez gibi şeyleri koyunca normalde yediğinden daha az yiyor. O sebepten biz düz krepten devam 😅
Ekinveannesi Huma_kus34 sabah yumurta muz ceviz, ara öğün üzüm ve bebek cipsi yedi. Uyanınca tavuk çorbası iciricem akşama da mantı yaparım diye düşündüm 🙂
Sarecem Huma_kus34 sabah krep, salatalık, pernir,bal yedi öğlene doğru kuru üzüm onun arkasından muz yedi öğle uykusuna geçmeden tarhana çorbası içti akşamada patatesli bezelye yemeğiyle pilav yapıcam onlardan yer bezelyeyi boncuk diye diye yiyor 🤣
mobesebesir Huma_kus34 sabah patatesli tost bal pekmez zeytin salatalik yedi şuan uyuyo kalkınca üzüm yer akşam da bizimle kuru fasulye pilav yer öğlen yemek yiyince akşam yemediği için öğleni meyveyle geçiriyoruz yada kuruyemis le