leyla23 Merhaba anneler, bu sabah kızımın gaitasında kan vardı. doktor allerji olabilir dedi ama 2 aylıktan beri hep aynı mamayı kullanıyorum daha 5 ay 3 günlük ekgıdaya geçmedik. Çocuk immunoloji ve allerji bölümüne yönlendirdi ama nasıl olur ki böyle. çocuğumun herşeyi aynıydı, hiçbirşeyi değişmemişken durup durup nasıl allerji çıkabilir ki?
Htc4504 leyla23 4 ve 5. Aya kadar az azda olsa kan olabiliyor kan ilacına basladiysan ondan da olabilir içini ferah tut bizimde çıktı kan tahlilinde temiz çıktı hiç korkma sürekli olursa çok fazla olursa ozaman durum değişir
ssunacicek leyla23 benmde öyleydi bi anda kakasını 3 4 hünde bi yapmaya basladı test yapıldı cıkmadı bsy sonra kan gördüm bezinde onun öncesinde kakasını yaparken ıkınmıstı zorlanmstı gizli kan testi yapıldı çıktı kan doktor zorlamadan olmustur dedi zeytin yavı ver dedi prebiyotik verdi smdi arada bi kabızlık olyo ama kan yok
leyla23 tahlil istedi, onun sonucu çıkınca ona göre bağırsaklara bakarız dedi, bebeklere kolonoskopi yapılmıyodur heralde ya diyip bişeyde sormadım ama yapılıyomu ki? nasıl yapacaklar ayrıca, bağırsaklarını nasıl temizlerler daha küçücük
leyla23 bide gaita örneğinde dışarıdan bişeyler verilip verilmediğini öğrenirler mi acaba? ben bişey vermedim ama kayınvalidemden şüpheliyim. miss gibi tarhana çorbası içirecem diyip diyip duruyodu, acaba 1 2 kaşık verdide omu dokundu
leyla23 Htc4504 kan ilacına başlayalı 1 ayı geçti, görümcemin çocuklarında bağırsak kanamaları oluyodu acaba genetik bişeymi benim kızımdada olacakmı diye vallahi elim ayağım tutmuyor
Htc4504 leyla23 insaAllah öyle bişey olmaz aklına getirme diyeceğim ama anneyiz bazen en kötüsünü düşünüyoruz ama insaAllah bişey olmaz içini fahat tut bakalım test sonuçları nasıl çıkacak insaAllaj korktugun gibi olmaz
leyla23 Htc4504 inşallah yoktur ya, inleye inleye uyuyor şimdi daha dün hiçbişeyi yoktu nasıl oldu bir günde anlamadım gitti
leyla23 ssunacicek yok baktı, makatta çatlak varmı diye yoktu. kabızda değil gününü hiç aksatmadan yapar büyük tuvaletini