elifsesiz Instagramda hep karacanın yeni düdüklüsünün reklamını görüyorm. Dedikleri gbi patlamıyomu? Kullanan bilen brileri varmı?
-_-hUysUzvetatlikadin elifsesiz aman uzak dur benimki patlayacaktı kullanmıyorum karacadan ne aldıysam memnun kalmadım ama şu var bak yengemde Karaca almıştık yıllar önce onun eşyaları ile benimkiler arasında dağlar kadar fark var
ebruliev Selam ben kullanıyorum açıkçası ben çok memnunum daha yeni almama rağmen çünkü dedikleri gibi patlamıyor
elifsesiz ebruliev Düdüklü patlamsı daha önce başma geldi. Oyüzden korkuyorm. Hasasım bu konuda. Bu garantiyi verebiliyolarmı
ebruliev elifsesiz Youtube’da refikanın mutfağı kanalında videosu var bunun altını açık bırakıyolar yine de patlamıyo zaten normal düdüklüler gibi değil kapağı düğmeli et için falan ayarı var
ebruliev elifsesiz Bir de çift kulplu elini falan da yakmaz yani emin olabilirsin ben çok rahat kullanıyorum önceki düdüklülerim gibi zorlandığım hiçbi şey yaşamadım
ebruliev elifsesiz Yok yok direkt bulaşığa atıyosun kapağıyla falan birlikte hiç sıkıntısız yıkanıyor makinada o konuda da rahat yani :)