Pinar9 Bebeğim 13.5 aylık ve 1 aydır tek uyku yapıyor ama en fazla 1.5 saat uyuyor malesef. Bu yüzden akşam da erken yatırmak zorunda kalıyorum 19.30-20.00 . Tabi sabahın 5.30 6 sında uyanıyor. Toplamda çok az uyuyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum artık. Sizin bebekleriniz öğlen ne kadar uyuyor akşam kaçta uykuya geçiyorlar.
morlu_baby Pinar9 12 aylık gündüz 2 uyku yapıyor… Sabah 7 buçukta kalkıyor ve öğlen uykusu 1 buçuk saat . İkindi gibi yatıyor 1 saat bazen 1 buçuk saatide buluyor .. Gece uykusuna 9 buçukta geçiyor
Miray17 Pinar9 benim kızım da gündüz tek uyku yapıyor öğlen uykusunu geç yatırmaya çalışıyorum erken yatarsa az uyuyor uykusunu almadan önce uyanıyor öyle olunca gün içinde şekerleme gibi bir daha yapıyoruz dayamıyor öğlen mutlaka 13.30 ile 14.00 arası uyutmaya çalışıyorum 2 saate yakın uyumuş oluyor akşam da 21.00 dan sonra uyuyor
Asya3870 Pinar9 biraz daha geç yatırmayı dene canım. Uyandığında tekrardan uykuya döndürmeye çalış, yanına yat, elini tut falan belki tekrar uyursa uykusu uzun olabilir. Geçten kastım, 9 9.30 gibi falan