Selamben_ Bebeğim 57 günlük 52 gnlukken kilosu ölçüldü doktor kontrolünde. 3.700 doğmuştu 4750 çıktı sizce nasıl kilosu anlayanlar varsa aylık ne kadar almalı?
Asyasemin2013 Selamben_ ayda 500 gr almış. Tam alt sınırda. Biraz desteklersen iyi olur. Sütün yetmiyor olabilir gece uykuları nasıl
merve32_ Selamben_ Selamben_ canım her bebek fark genelde. Oğlum 3800 doğdu sonra 3600 e düştü bir aylikken kilosuda 5200 olmuştu sık emzirdim mama vermiyorum. Ama senin bebis bence iyi yani kiloda almis.
Selamben_ Gunesnil_23 herkes farklı bisi diyor anlamadım valla 😂 doktorun biri çok iyi masallah diyor biri az diyor
Selamben_ Asyasemin2013 gece 12 gibi 1 gibi uyuyor şuan anca düzene giriyor gece uykumuz ama genelde uyunca masalah 4 saat 3.5 saat uyuduğu oluyor
Bebiiss Önce bebekler ilk doğduklsrında kilo veriyor sonra alıyor Gayet iyi bence doğum kilosunun üstğne çıkmış sık sık emzirelim
Selamben_ Bebiiss benimki 180 gr vermişti cnm da aynen desteklemem lazım bazen mama veriyorum günde 2,defa 50 cc
Selamben_ merve32_ o masaallah sütün çok iyi o zmn nerdeyse bi ayda 2 kilo alms şaşırdım hiç böyle alan duymamıştım