ornitorenkperi Kızlar emmeyen bebeğim için danışmanlık alacağım bu ebeden danışmanlık alıp memnun kalan var mı 1500 tl imiş
Annebebek7 ornitorenkperi ben takip ediyorum ama danışmanlık almadım ondan ben done eroglundan aldım asla memnun kalmadım . İnşaallah sen memnun kalırsın
dolunaymomsss ornitorenkperi annebebek eğitmeni instagram da bu şekilde ismi gözde ben aldım çok memnun kaldım
DunyamMavi Emzirme danışmanları bildiğim kadarıyla bi kere görüşüp sonra hep online konuşuyorlar o yüzden bence gönüllü temas derneğine ulaşın. Ücretsiz online olarak veya devlet hastanelerinde yardımcı oluyorlar.
Annebebek7 DunyamMavi aynen temas derneği var ordan al boşuna para verme bir de sonuca ulaşmama ihtimali de var
ornitorenkperi DunyamMavi teşekkür ederim Konya’da kalıyorum nereye başvurmam gerek şehir hastanesi emzirme danışmanlığı oluyor mu
ornitorenkperi dolunaymomsss benim bebeğim 4 aylık asla meme almıyor kendini resmen öldürüyor ne gece ne gündüz alıyor 2- buçuk 3 ay olacak neredeyse sizce faydası olur mu
DunyamMavi ornitorenkperi instahramdan sayfalarına yazın cevap gelir diye düşünüyorum. Onlar yönlendirir. Cevap gelmezse de gidin bi devlet hastanesine emzirme danışmanına görünün hemen hemen her şehirde oluyor ama bölge eğitimde vardı benim şehrimde. Şehir hastanelerinde var mı bilmiyorum.
Tazeannef O kişiyi tanımıyorum.ama 2 farklı ebeden danışmanlık aldım olan paralarıma oldu diyecekleri şey düzenli sağım emzirme onun yerine tomrisin emzirme notlarını oku canim Google var
Annebebek7 Tazeannef emzir diyolar ama bebek emmiyor , benimde olan parama olmuştu o paraya mama alsam daha mutlu hissederdim yani