ipeklihayat Arkadaşlar 2 aylık oldu kızım emzik veriyorum ama almıyor philips aventin emziğinden veriyorum kabul etmedi taktik var mı ya Allah için. Kesin alır dediğiniz emzik var mı?
Papatkokusu123 ipeklihayat merhaba canim bide ucu Kauçuk yuvarlak emzik dene benim oğlum da tutmadı aventi tutmadi
Adenimin ipeklihayat benim kızım da 5 inci ayına kadar almamıştı bakkal emziği diye bilinen emziklerden alın onu tutmuştu emzik gerçekten hayat kurtarıyor uyku aşamasında alıyor sadece ağzına
Oburiks ipeklihayat Ben evde emzik koleksiyonu yaptım nerdeyse hiçbirini tutmadı, olmayınca olmuyor valla zorlamaya gerek yok
elvinadagizem ipeklihayat ipeklihayat Ben bibs kauçuk emziğini aldım yalnızca gece ağladığında ve memeden ayrılmak istemediginde veriyorum işe yaradı 🫶
17072023baloglum ipeklihayat almayan almiyor canim hic zormlama bence ben. Awent aldim almadi wee bayb laucuk aldim almadi. Bibs kabul ediyorlwrmis ama. Kac tane emzik denedim alamdi bosa para verdim onada vermek istemedim artik
Menessasmom ipeklihayat bende çok denedim yuvarlak kauçuk tuttu bibs yada frigg markalı emziklerden bakabilirsin sonra wee pure emziklerine geçtim onlar daha uygun ama bi tık daha sert