Teda Bebegım 1 yasında. Tahlıllerınde tsh sınırda cıkmış 5,47 doktorumuz takıbe alınacak ıkı hafta donra bakıcaz yukselecek mı dedı. Ona göre endokrin e gonderecegım dedi. Bu durumu yasayan oldumu süreç nasıl ılerledı ?
Stresbabacimstress Teda bebeğim değil ama benim troidim çok yüksek 6lardaydı levotiron diye bir ilac var onu kıllanıyorum ben her ay düzenli kan veriliyor ama çocuklarda nasıl oluyor bilmiyorum maalesef 😏
Adenimin Teda troid bende de var dil büyütmesine saç dökülmesine hormonların işlevini kaybetmesine vs yol açıyormuş çocukta bilmiyorum ama triod önemli birşey hapla dengeleniyor
Prensesannesi32 Teda benim bebeğimin doğduğundan beri troidleri yüksek şuan 7.ayina girmek üzere daha dün bakittim 6 lardaydi 1 ay sonra yine kontrol önerdi ama 10 u geçmediği sürece sorun yok dedi doktorumuz ilac kullanmaya da gerek görmedi zaten referans aralığı 0 ile 5 arası sizinde çok yüksek değil düzenli kontrollerimizi yaptırıyoruz bizim 8 leri bile geçmişti bir kaç ay önce ilaca bile gerek duymadılar
Oburiks Teda bizde 9. Ay kontrolünde baktırdım yüksek çıktı. Kan ilacı ve demir damlası kullanmayın dediler , 6 ay sonra tekrar gelin dediler bakalım 2 ay sonra götüreceğiz ne çıkacak
63_hulya_63 Prensesannesi32 size tavsiyem bebeğinize corba yapınca içine mutlaka dere otu koyun hergun dere otu yedirmeye çalışın ya yumurtasını dere otlu yapın bir şekilde dere otu baya düşürüyor
Teda Oburiks neden acaba kan ve demir kullandırmadı. Aynı zamanda demiride düşük cıktı sımdı demir şurubunada baslayacagız
Oburiks Teda bilmiyorum ki değerleri hepsi yerindeydi tiroit yüksekliği tek vardı belki onlarda yükselmesine sebep oluyordur diye kullanmamizi istemedi