4 aylık oğlum var. Doğduktan 15 gün sonra gaz sancıları ile birlikte koliklik sendromu başladı. 3 aya kadar sürdü. Ama bu süreçte tecrübesizlikten dolayı nasıl sakinleştireceğimi bilemediğimden kucağımda küçük hafif ritimlerle seke seke evi gezerek sakinleştirip uyuttum. Tabi başka yöntemleride denedim,olmadı. Ve bu kucakta gezerek uyutma yöntemine alıştı. Aylar geçtikçe kilo alımı arttı. Böylece belim, kollarım, omzum,ayaklarımın ağrısından duramaz oldum. Benim gibi olupta bu yöntemi bırakan varmı. Bırakma yöntemini bilenler varsa Allah aşkına söyleyin. 4 aydır uykusuzluk, yorgunluk bi yana. Ben bu şekilde daha çok bitkin düşüyorum. Uykusu gelince bide zor dalıyor. Tüm gün kucağımda diyebilirim. Bide çevrenin baskısı var. Oda ayrı beni bunaltıyor. Sne bunu kucağına alıştırmissin. Bebek dediğin beşikte uyur. Ne biçim yöntem bulmuşsun. İlk çocuğum. Sanki ben bilerek başvurdum bu yönteme. O kolik ağlamasında nasıl susturacagim diye aylarca stres oldum. Susunca ve uyutunca mutlu oluyordum.
Şimdi 4 aylık olunca uyku eğitimine baslamak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Besiginde kendi kendine uyutma yöntemlerini netten okudum lakin nasıl başaracağım :/
Uzun yazdım kızlar. İnşallah okursunuz ve bana fikir verirsiniz. Yada benim bu durumları yaşayan anneler vardır. Bebeğimden büyük bebekleri ile yaşayan var mıydı zamanında